"Poustevníka" se mi podařilo ukecat, páč jsem byl fakt dobře připravenej a vyzpovídal koho šlo. Ale quest zahrnuje i objasnění přízraku a v tom jsem se zasekl, protože jsem si pravděpodobně nepromluvil s nějakým člověkem, který o tom něco ví...
Jinak mezi hradem Trosky a skalním útvarem Apoléna je taková zašitá zahrádka s většinou podstatných bylin
Gréta viděla přízrak u křížku a ďábla na černém koni viděl pasáček který mluví po šnapsu. :-)
Mimochodem návrat za poustevníkem byl dramatický, postavili jste se na stranu Konráda nebo na stranu těch řádových rytířu? Já bojoval po boku Konráda, na základě toho co jsem si přečetl v těch ukrytých dokumentech a co říkal jsem nabyl dojmu, že mluví pravdu.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Mimochodem k té historičnosti a realismu. Hned v úvodní scéně shazujete obléhatelům žebříky...
To se stát nemohlo, protože obléhací žebříky se stavěly tak, že se opřely pod hranou zdiva, pod poměrně nízkým úhlem a dole se namlátily do země zarážky aby se žebřík nesesunul. Tedy odstrčit je tak jak to je ve hře bylo prakticky nemožné.
Tudíž celá hra je už od začátku špatně a Vávra je blb.
Co mě zatím opravdu vadí je nulová paměť NPC. Zachráníte na cestě pannu kterou přepadli vlci, ona je celá vděčná, nutí vám peníze a když se vrátíte pro koně a projede kolem ní tak se začně děsit a utíkat. Konrád okamžitě zapoměl že jsme právě bojovali bok po boku a pomohl jsem mu zabít tři řádové bratry... WTF?
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Mimochodem k té historičnosti a realismu. Hned v úvodní scéně shazujete obléhatelům žebříky...
To se stát nemohlo, protože obléhací žebříky se stavěly tak, že se opřely pod hranou zdiva, pod poměrně nízkým úhlem a dole se namlátily do země zarážky aby se žebřík nesesunul. Tedy odstrčit je tak jak to je ve hře bylo prakticky nemožné.
Tudíž celá hra je už od začátku špatně a Vávra je blb.
Co mě zatím opravdu vadí je nulová paměť NPC. Zachráníte na cestě pannu kterou přepadli vlci, ona je celá vděčná, nutí vám peníze a když se vrátíte pro koně a projede kolem ní tak se začně děsit a utíkat. Konrád okamžitě zapoměl že jsme právě bojovali bok po boku a pomohl jsem mu zabít tři řádové bratry... WTF?
a pak tu byly ještě ostrevy, ty se kladly mezi hradby a byly těžké tak, že je už nešlo shodit ..
Tak trochu OT. Tohle je obecně o hrách. Jestli neznáte kanál Viva La Dirt League, nevadí. Ale tento si dělá moc dobrou srandu z herních mechanik. YouTube Video
A co teprve když to NPC, co udatně zachraňuješ, nechtíc jebneš mečem. Nezměrný vděk za záchranu se vzápětí změní ve volání drába...
Nejvíc mě zklamali cigáni. To bylo furt řečí jak nemají předsudky a milujou svobodu, ale když jsem si u nich chtěl zdřímnout tak málem lítaly vreckový nožíky
Jinak koncert Michala (a) Davida na počest Jindry byl super.
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Tak trochu OT. Tohle je obecně o hrách. Jestli neznáte kanál Viva La Dirt League, nevadí. Ale tento si dělá moc dobrou srandu z herních mechanik.
Potřebuješ klíč? Vylez na horu, přesvědč draka, drak ho prodal potulnému obchodníkovi, najdi potulného obchodníka, už ho prodal. Najdi toho, komu ho prodal. Šílený sběratel klíčů nalezen. Nechce se s ním rozloučit bez náhrady. Vyrob dokonalou náhradu. Spotřebuj na to všechny své zdroje. Na klíč ovšem potřebuješ drahokam. Ale ne, je v oku draka z dřívějška! Raději ho přemluv, aby se ho vzdal! On to udělá! Ale jen pokud porazíš sedm drakobijců po celé zemi! Konečně se to podařilo! Otevři dveře klíčem a získej odměnu! Zlomený meč. A návod jak ho opravit začínající slovy "Zajdi za drakem..." Užasné!
Viděl jsem to celé, byl to ten KCD2 film, stihl jsem to.
Mělo to asi hodinu, hrál tam Kubelík, Tartarus nějaký šermíři a holky, bylo to v Troskách v zimě a na konci Vávra psal na stroji, že jako vyprávěl ten příběh, pak to zahodil, s tím že je to celé pičovina, že se tím nebude zabývat https://www.youtu...mp3PzvW4ew
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.