October 22 2025 10:55:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
CSW_Eda

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance 2
alfik
O víkendu jsem se pověnoval hlavně alchymii a hledání Bruncvíkových věcí (takže teď mě vlci serou trochu míň, když mám kovové náholenice a rukavice Vyděšený ). Vořecha jsem našel, Hatátitlu jsem si vyzvedl, a toho zkur... ožralého zmr... lovčího jsem po asi čtvrt hodině prostě shodil v lese ze hřbetu a nechal jsem jej tam! Šklebící se
Pomohl jsem cigánům a něco i vykoval.
Takže kromě plížení, a to se mi nějak nelevlí ani když se plížím (a nevím proč), začíná být hra pro toho mého Jindru zábavnější a méně nasírací Úsměv
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

Tyler Durden
magot napsal:

... a pepíka jsem osvobodil, pěkně jsem ty zloděje odsnajproval kuší ze shora ze skály, dva, třetí utekl a už se nikdy nevrátil.
Ani se chudáci nedozvěděli kdo je odpravil Šklebící se

Já jsem si opatrně obešel tábor, zjistil kolik je tam lidí (čtyři s mečem nezvládnu), zalitoval že nemám dýku (na stealth zabíjení si pořidte dýku, už ji mám :- ), tak jsem ukrytý počkal do půlnoci, zjistil že jeden maník nespí a hlídkuje, ale chodí kolem tábora, takže jsem ho nechal odejít na opačnou stranu za kameny, vzal Pepíka a pomalu odjel aniž by si někdo všiml.

Mimochodem nalezení lovčího neudělalo ikonku na mapě. Ta hra je tak "hardcore" že vám občas neudělá ikonku! Musel jsem si nahrát pozici a znovu si pozorně poslechnout lovčího synka kde by jako mohl být. Naštěstí pan lovčí řve a uslyšíte ho z dálky. Ale jako byl jsem šokovaný, už jsem zvyklý nechat se vodit za ručičku. Úsměv
Upravil/a Tyler Durden dne 10-02-2025 11:24
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

magot
nj ikonku to neudělalo, já si to místo ale moc dobře zapamatoval,
páč mě nasral, že mě naváděl na nějakej strom, kde budou stopy po Pepíkovi a ten jsem definitivně nenašel. Až po x herních dnech jsem se tam vrátil a zjistil že je ten strom hned za lovčím.
Tak jsem uvažoval, že lovčího nakrájím do polévky Šklebící se
A vůbec jsem nenašel kde roste rulík na sejvovici.
Jen jednu rostlinku někde random na louce se mě zadařilo. a pak už nikdy nikde..

Coffin Corner
Jsem nějakej rozpačitej z fungování uspávadla. Polil jsem s ním maso, na který jsem lákal vlky a nic. Vylil jsem ho do kotlíku v táboře s Pepou, čekal a nic. Alespoň se mi podařilo všechny bandity vykidlit nožem zezadu a stává se ze mě mistr asasín Úsměv

Jinak nechápu všudypřítomná hnízda, když se mi ještě nepodařilo ani jedno najít...
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson

Tyler Durden
Ten rulík jsem taky ješte nenašel.

Hnízda jsou na stromech a jsou velice blbě vidět. Vořech umí strom s hnízdem vyštěkat. Pak je nutno to hnízdo sundat.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

petsild
(Spoiler) nekoukáte, nyní je rulík téměř všude, třeba kolem Troskovic.
img33.rajce.idnes.cz/d3301/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3301/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

magot
Jsem po čtyřech prolez už 100 km² Pff Ale zkusím lézt tedy u Troskovic ..
Jednou jsem takhle dolez až k nějaké skále kde byl namalovanej jednorožec, asi tam bude nějakej poklad, ale samozřejmě jsem nic nenašel ..

@alfík
to plížení se myslím skilluje, že v máš úspěšné zásahy z luku nebo kuše v pozici přikrčení a připíše se až obět padne. Otázka je kolikátá oběť.
Jsem takhle ukloval dvanácteráka, napral jsem do něj asi 30 šípů a pak jsem zjistil, že byl zabugovanej a zemřel ve stoje. Byl mrtvej asi od pátýho šípu. A pak tam jakejsi skill naskočil.
Jenže jsem nechtěl ztratit 30 šípů, tak jsem dal save zpět a skill ztratil.
Upravil/a magot dne 10-02-2025 18:37

magot
Tyler Durden napsal:
Hnízda jsou na stromech a jsou velice blbě vidět.

S tím vůbec problém nemám, většinou je vidím hned, ale jak ho sundám tak ho někdy najít to je teda kumšt.
Už se mě stalo, že jsem jich pár sundanejch prostě definitivně nenašel i když spadly 3 metry od mne. Prostě umění dematerializace Šklebící se

Tyler Durden
Já jsem dostal pecku do hlavy od Zedníčka, to jsem teda opravdu nečekal. Šklebící se

Tyler Durden
YouTube Video

magot
a ještě ČT aby toho bulváru nebylo málo ... kultůra kriplů to dotáhla až do hlavních zpráv Šklebící se
YouTube Video

Upravil/a magot dne 11-02-2025 12:24

magot
tvl ty kočky, to je nějakej vtip, je to taková motorová myš bez animace Šklebící se

alfik
magot napsal:

Jsem po čtyřech prolez už 100 km² Pff Ale zkusím lézt tedy u Troskovic ..
Jednou jsem takhle dolez až k nějaké skále kde byl namalovanej jednorožec, asi tam bude nějakej poklad, ale samozřejmě jsem nic nenašel ..

Rulíku jsou doslova tuny, na celé mapě. Až je to trapné Úsměv oproti reálu.
Ale vraního oka je méně... a muchomůrky abys pohledal. Přitom tady kde jukneš do lesa, tam svítí červený klobouček Úsměv
Pokud fakt někdo nemůže najít rulík, a chce snadno a rychle natrhat hodně, tak:
1) Za babčinou chaloupkou hned za plotkem jsou postupně asi 4-5 keříčků, dokud jste mezi skalami, na levé straně. Několik je jich i v lese na levé straně jak vyjdete z toho úvozu, ale ty už je řeba pohledat.
2) Jižně, jak se jede k cigáňom, což doporučuju jak kvůli questu tak i kvůli koním Mrknutí je bývalé keltské oppidum, na severní straně oppida u lesa je na jednom fleku šiptuna keříků.
3) Posl. je už trošku horší najít, ale vyplatí se to. Na přímém západě od Troskovic, když pojedete do lesa, mezi dvěma šutrostěnami, jsou na mapě postupně tři hnízda. Pokud tam nafarate postupně, tak mezi prvním a druhým jsou různé použitelné byliny, a zhruba mezi druhým a třetím hnízdem, tam kde jsou namalovány (při plném přibl. mapy) dvě skupinky stromů a nějaké zvíře, je spousta keříků rulíku.

@alfík
to plížení se myslím skilluje, že v máš úspěšné zásahy z luku nebo kuše v pozici přikrčení a připíše se až obět padne. Otázka je kolikátá oběť.
Jsem takhle ukloval dvanácteráka, napral jsem do něj asi 30 šípů a pak jsem zjistil, že byl zabugovanej a zemřel ve stoje. Byl mrtvej asi od pátýho šípu. A pak tam jakejsi skill naskočil.
Jenže jsem nechtěl ztratit 30 šípů, tak jsem dal save zpět a skill ztratil.

Děkuju - zítra vyzkouším. Dnes se do hry nejspíš nedostanu Úsměv
Upravil/a alfik dne 11-02-2025 14:15

alfik
magot napsal:

tvl ty kočky, to je nějakej vtip, je to taková motorová myš bez animace Šklebící se

Jo, ty jsou srandovní. Viděl jsem zatím jen utíkající a u nich jsou ty animace trošku divné. A myši mezi poli jsou velké jako potkani! Šklebící se

magot
No vidiš to, já zase našel u báby to vraní oko, zhruba tam jak se zakopávala ta mrtvola hned na začátku.
A v reálu mám vraní oko hned u domu, asi ho tam narvu usb portem Šklebící se

Tyler Durden
magot napsal:

Viktor Bocan zmínil, že ve druhé hře budou kočky, které jsou „tajným pirátským partyzánským projektem.“ Když se interně probíralo které nové prvky a předměty zahrnout, tým grafiků zmínil, že udělají kočky. Vedoucí designéři je odmítli s tím, že mohou volné zdroje využít lepším způsobem.

Grafický tým ale tajně dál pracoval na kočkách. Viktor Bocan byl naprosto nadšený protože je milovníkem koček a tak je nechali ve hře.

Tyler Durden
BTW už jste se vypravili k poustevníkovi pro meč s damascénské oceli? Moc krásně se to zamotá. Hlavně pořádně vyslechněte zájmovou osobu. Já to neudělal, poustevnik mě poslal do prdele a šlus. Jsem se musel vrátit, pořádně vytěžit informátorku a stala se z toho slušna detektivka. Potom už doženete poustevníka k mluvení a pravdě. Každého pořádně prokecat, ušetříte si zbytečnou cestu. Meč ještě nemám teda... Úsměv

Coffin Corner
"Poustevníka" se mi podařilo ukecat, páč jsem byl fakt dobře připravenej a vyzpovídal koho šlo. Ale quest zahrnuje i objasnění přízraku a v tom jsem se zasekl, protože jsem si pravděpodobně nepromluvil s nějakým člověkem, který o tom něco ví...

Jinak mezi hradem Trosky a skalním útvarem Apoléna je taková zašitá zahrádka s většinou podstatných bylin Úsměv
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson

magot
Rulík stále nenalezen, ale našel jsem něco lepšího - košík plnej rulíku a vraního oka u potůčku pod stromem, napůl cesty od báby do Semína. Asi ho tam nechala červená karkulka.
Bylo z toho bylo 40 sejvovic. Moje varna už se takřka vyrovná těm z Pardubic Šklebící se

AJaromir
TLDR: Že je podle mě Vávra blb, se na hře naštěstí nepodepsalo

YouTube Video

Upravil/a AJaromir dne 11-02-2025 22:06

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,332,022 návštěv