October 22 2025 13:35:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 1
Ajvn

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance 2
magot
alfik napsal:

Tak předstáhnuto, a pustili to včera skoro o hoďku dříve, takže jsem stihl i půlhodinku hraní.
Grafika supr, jedu to na ultra a nejdu pod 40 FPS. Dabing supr, je to prostě o něčem jiném než když musí jeden louskat tu zk***ou angličtinu z tutylků.
Dnes už toho stihnu víc, ale i tak, zatím jen superlativa a sociální jistoty Úsměv

nj optimalizace výkon je lepší než KCD1, u mne na 3090 v 4K v ultra 60 FPS+, takže úplná spokojenost

hnedka zkraje doporučuju co nejrychleji získat šedivku pro přesuny a nadělat si měsíčkové odvary (viz. stejné jako v kcd1) ala lékárničky a už je to hned snesitelnější Šklebící se

alfik
Tyler Durden napsal:

KCD nemělo české titulky? Úsměv

Nj, blbě jsem se vyňadřil. Mělo tam být - číst české tutylky protože angličtina Úsměv
Prostě tutylky vadí, no, odtahují od toho co se ve hře (filmu) děje Úsměv
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

Tyler Durden
Vyzkouším jak to Dan zvládl na mých 5120×1440. Úsměv
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Tyler Durden
YouTube Video

Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Tyler Durden
Je to skvělé, podporuje to 32:9 (mimo předrenderovaných animací), běží to na ultra nadherně i bez FSR a je to težce navykové.

Zahrál jsem si kostky, nakrmil psa, porazil Ptáčka v šermu (ukazalo se, že šerm je jako jízda na kole : -) a pak se teda děly věci... Skončil jsem v hospodě, špinavý a smradlavý a chystám se, vybaven tímto šarmem, zapůsobit na Kristýnu Leichtovou. Úsměv

alfik
Po Bentley si asi Vávra teď koupí osobní letadlo Úsměv
KCD2 se prý zaplatilo už v první den Šklebící se
Šmarjá to už s ním nebude vůbec k vydržení! Cool

alfik
Mch, kdyby někdo hledal potřebné bejlí na Sejvovici a nemohl najít, tak hned za babčinou chajdaloupkou, jak se jde pro ty bylinky na její quest s alchymií, rostou! Čtyři nebo pět keříků a možná víc, mohl jsem si několika nevšimnout. Úsměv

magot
alfik napsal:

Po Bentley si asi Vávra teď koupí osobní letadlo Úsměv

Už stojí na opačném konci příjmu, v čase KCD 1 měl na účtu 250 mega, ale v KCD 2 jako design manager bude mít + - 100k měsíčně. Úsměv

Tyler Durden
Letadlo už má Šklebící se

i.ibb.co/8gY6GqnX/Gf68-Xh-NXMAAhtg-N.jpg

310_cibule
Jak vás tak čtu, asi to už taky budu muset spustit.

Furt do toho něco leze, třeba trénink na specku dneska : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Tyler Durden
Už to hraje i Markéta Šklebící se

i.ibb.co/XZb3LzLJ/image-2025-02-06-T12-48-10-885-Z.png

magot
310_cibule napsal:

Jak vás tak čtu, asi to už taky budu muset spustit.

Furt do toho něco leze, třeba trénink na specku dneska : )

To je taky nápad dělat specku na release KCD2, ten Kukulo nemá soudnost Šklebící se

310_cibule
No, nevím, já bych tedy spíš směřoval výtku Vávrovi : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Coffin Corner
Z Troskovické kroniky:
„Léto roku třinácti stého dvacátého sedmého bohaté bylo na události, nemožné zdá se všechno zde sepsat. Strach pak drápy své zaťal zejména do staré Zdeny, co chalupu má blízko lesa. Poslechni, co všechno se přihodilo. Zdena se do lesa sráti vypravila, leč za tmy z cesty sešla, z kopce padla a v kořenech stromu zaklíněná zůstala. Půl vsi se nebožačku hledati vydalo, leč kořenová vězenkyně sama na jejich volání “Zdeno!” odpověděti nesvedla. Až ráno se podařilo ženu osvobodit.“
Šklebící se
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson

magot
Tyler Durden napsal:
Už to hraje i Markéta Šklebící se

další handrkovanice, ale to bylo ještě před releasem Šklebící se
YouTube Video

Tyler Durden
A kdo to je ten člověk?

Asi nějaká nula. Šklebící se

CSW_Cassius Chaerea
Tyler Durden napsal:

A kdo to je ten člověk?

Asi nějaká nula. Šklebící se
Ne, to je takový zamindrákovaný kokot a užitečný idiot Kremlu, který se teď podílel na vydání druhého dílu úspěšné počítačové hry. Nula to rozhodně není, alespoň něco užitečného po něm zůstane.
CSW
Investice do likvidace ruských okupantů, kterou zařizuje Olexij a jeho tucet špinavců: 670100-2210248265/6210

Tyler Durden
Tak jsem si toho absolventa mediálních studií, co točí videa o tom kdo ho nazval nulou, poslechl až do okamžiku kde tvrdí že Musk hajloval a je jasné že Vávra měl pravdu.

CSW_Cassius Chaerea
Tyler Durden napsal:

Tak jsem si toho absolventa mediálních studií, co točí videa o tom kdo ho nazval nulou, poslechl až do okamžiku kde tvrdí že Musk hajloval a je jasné že Vávra měl pravdu.
Každý přece ví, že rozdával srdíčka, dnes už každý může rozdávat srdíčka na ulici a je to naprosto v pořádku.
CSW
Investice do likvidace ruských okupantů, kterou zařizuje Olexij a jeho tucet špinavců: 670100-2210248265/6210

alfik
Cassi, je sice záslužné býti fanatikem, ale též je to poněkud blbé.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,333,708 návštěv