Tak předstáhnuto, a pustili to včera skoro o hoďku dříve, takže jsem stihl i půlhodinku hraní.
Grafika supr, jedu to na ultra a nejdu pod 40 FPS. Dabing supr, je to prostě o něčem jiném než když musí jeden louskat tu zk***ou angličtinu z tutylků.
Dnes už toho stihnu víc, ale i tak, zatím jen superlativa a sociální jistoty
nj optimalizace výkon je lepší než KCD1, u mne na 3090 v 4K v ultra 60 FPS+, takže úplná spokojenost
hnedka zkraje doporučuju co nejrychleji získat šedivku pro přesuny a nadělat si měsíčkové odvary (viz. stejné jako v kcd1) ala lékárničky a už je to hned snesitelnější
Je to skvělé, podporuje to 32:9 (mimo předrenderovaných animací), běží to na ultra nadherně i bez FSR a je to težce navykové.
Zahrál jsem si kostky, nakrmil psa, porazil Ptáčka v šermu (ukazalo se, že šerm je jako jízda na kole : -) a pak se teda děly věci... Skončil jsem v hospodě, špinavý a smradlavý a chystám se, vybaven tímto šarmem, zapůsobit na Kristýnu Leichtovou.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Mch, kdyby někdo hledal potřebné bejlí na Sejvovici a nemohl najít, tak hned za babčinou chajdaloupkou, jak se jde pro ty bylinky na její quest s alchymií, rostou! Čtyři nebo pět keříků a možná víc, mohl jsem si několika nevšimnout.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Jak vás tak čtu, asi to už taky budu muset spustit.
Furt do toho něco leze, třeba trénink na specku dneska : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No, nevím, já bych tedy spíš směřoval výtku Vávrovi : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Z Troskovické kroniky:
„Léto roku třinácti stého dvacátého sedmého bohaté bylo na události, nemožné zdá se všechno zde sepsat. Strach pak drápy své zaťal zejména do staré Zdeny, co chalupu má blízko lesa. Poslechni, co všechno se přihodilo. Zdena se do lesa sráti vypravila, leč za tmy z cesty sešla, z kopce padla a v kořenech stromu zaklíněná zůstala. Půl vsi se nebožačku hledati vydalo, leč kořenová vězenkyně sama na jejich volání “Zdeno!” odpověděti nesvedla. Až ráno se podařilo ženu osvobodit.“
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Ne, to je takový zamindrákovaný kokot a užitečný idiot Kremlu, který se teď podílel na vydání druhého dílu úspěšné počítačové hry. Nula to rozhodně není, alespoň něco užitečného po něm zůstane.
CSW
Investice do likvidace ruských okupantů, kterou zařizuje Olexij a jeho tucet špinavců: 670100-2210248265/6210
Tak jsem si toho absolventa mediálních studií, co točí videa o tom kdo ho nazval nulou, poslechl až do okamžiku kde tvrdí že Musk hajloval a je jasné že Vávra měl pravdu.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Tak jsem si toho absolventa mediálních studií, co točí videa o tom kdo ho nazval nulou, poslechl až do okamžiku kde tvrdí že Musk hajloval a je jasné že Vávra měl pravdu.
Každý přece ví, že rozdával srdíčka, dnes už každý může rozdávat srdíčka na ulici a je to naprosto v pořádku.
CSW
Investice do likvidace ruských okupantů, kterou zařizuje Olexij a jeho tucet špinavců: 670100-2210248265/6210
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.