Tak to vypadá, že v ED se zbláznili a chtějí udělat létatelnou F-35.
Taky tam byl vidět J-35 draken, Berlín a nevím co ještě. O víkendu udělám rozbor.
Upravil/a AJaromir dne 16-01-2025 22:17
F-15C asi bude, Draken zřejmě maj na mysli 20 let slibovanej AI od HB. Ale Draken by byl zajímavej no.
A lavina nikde.
jak je tam těžce trolej v comments, digital soon simulator, delay dynamics
Té F-35 nerozumím. Snad je to jen AI a nebo jsou v ED naprosto zoufalí a tak vydají blockbuster který je finančně zahojí... Ale v dosavadním ekosystému bude jako pěst na oko.
Jinak doufám že německá mapa půjde i přes naše hranice a bude tam i Žatec pro nadcházející devětadvacítku
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
F-14 a buď verze B+ nebo D, MLRS systém, V čase 1:10 to vypadalo jako kopie reálného videa z Polska. 1:21 - Si myslím, že to není namaskovaný fokáč za japonce. Si to zkuste dobře zapauzovat. Samozřejmě Eurofighter, C-130, Hellcat nebo ten druhej, Mig-29, Nějaké moderní pozemní assety jako vojáčci a tak, F-117 bude asi jen AI.
Té F-35 nerozumím. Snad je to jen AI a nebo jsou v ED naprosto zoufalí a tak vydají blockbuster který je finančně zahojí... Ale v dosavadním ekosystému bude jako pěst na oko.
Jinak doufám že německá mapa půjde i přes naše hranice a bude tam i Žatec pro nadcházející devětadvacítku
No zdálo se mi, že tam byl kostel Sv. Josefa ve Svitavách v čase 1:33
to bude normálně F-14B s tím lepším hudem, nevím jestli by to byla přesně B+, protože to měly myslím i obyčejné béčka
koho zajímá F-35, kde je kua lavina?!
a tohle no
+ čtyři z tanku a pes Upravil/a magot dne 16-01-2025 23:10
Tak třeba má radiolokátor Herkula schopnost mapování terénu...
Jistě že má C-130 AG radar o tom doufám nikdo nepochybuje
jardazov napsal:
A nebude to něco jako zaměřovač shozu nákladu z výšky? A nebo tý MOAB bomby.
Moab se shazuje jednoduše v předepsané výšce na target point, tzn. přes obyčejný nav point na mapě, bomba otevře padáky, C-130 popolétne z dosahu exploze a pak se bomba uvolní a padá na GPS souřadnice.
Žádné zaměřovače ani lock netřeba.
Upravil/a magot dne 17-01-2025 16:02
Tak Bignevy v komentářích na FB prozradil, že mají v plánu v budoucnu udělat SuperHornet a další "vycucáme si to z prstu" letadla. Tak já nevím, jestli se v ED nezbláznili.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.