Ahoj,
pohrávám si s myšlenkou si doma postavit nějaký malý systém pro létání - kdysi jsem ještě na AH létal IL 1946 na X56 Rhino.
Nezbavuje se někdo nějakých kusů výbavy, které by se mi hodily? Ocenil bych knipl a plynovku v nějaké lepší kvalitě (X56 bylo takové...plastové, páka neměla úplně dobrý feeling).
Na pedálech si zase extra nepotrpím - osobně preferuji trochu širší, nicméně na této periferii mi záleží asi nejméně.
Pokud máte něco, na co se dlouho práší, sem s nabídkou.
Díky a nechť se počet vzletů rovná počtu úspěšných přistání
Ahoj, mám starší (a už přeci jen opotřebovanou), ale plně funkční plynovku z X52. Pokud bys chtěl, tak ti jí dám zadarmo/za poštovné. Mně je líto ji vyhodit.
Ahoj. Mám tu jetý joy Ravcore Javelin se dvěma nefunkčními tlačítky na základně, jinak OK. A potom dost jetý pedály Saitek Pro Fly Rudder Pedals s uvloněnou pružinou na levé brzdě (při lítání máš stejně pedál zatížený nohou, tak to neva), senzory na osách byly OK, kormidlo i brzdy fungovaly. Dám obojí zadara.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.