Zdravím po dlouhé době !
Mám po upgradu na 4.15 problém se spouštěním Ila. Hra se nezačne vůbec načítat, je na chvilku problikne okno konzole a dost.
Nemáte někdo podobnou zkušenost a nebo ještě lépe tip jak to vyřešit ? Díky a letu zdar !
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...
Zdravím po dlouhé době !
Mám po upgradu na 4.15 problém se spouštěním Ila. Hra se nezačne vůbec načítat, je na chvilku problikne okno konzole a dost.
Nemáte někdo podobnou zkušenost a nebo ještě lépe tip jak to vyřešit ? Díky a letu zdar !
Tak reinstalace Javy nepomohla...
ale napadlo mě, jestli to namůže souviset s novými záležitostmi okolo zvuku
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6d5cf357, pid=9356, tid=0x00001b94
#
# JRE version: Java(TM) SE Runtime Environment (8.0_333-b02) (build 1.8.0_333-b02)
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (25.333-b02 mixed mode windows-x86 ) # Problematic frame:
# C [dsound.dll+0xf357]
#
# Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
#
Zkusím to naistalovat znova , a tentokrát beze změn zvuku....
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...
Back to the future aneb rozloučení se starým šturmem
DT už zřejmě nebude vydávat další release IL2. (Vtipné je, že se toho času blíží i konec BOXu)
Nicméně zde najdete něco z oficiálního vývoje co si můžete nainstalovat, co mělo následovat po 4.15x.
Jde o nové věci v rámci renderování grafiky a nové drivery zvuku. Jde o 64bit instalaci. (32bit není dostupná)
W7 - bez potíží
W10 - potíže řešit viz. manuál
W11 - netestováno
Doporučuju si to nainstalovat jako separátní experimentální instalaci. Určitě si i ponechte originál 4.15 na disku bez tohoto update.
Nainstalovaný update je samozřejmě server/ online nekompatibilní, nebyl příliš testován a nikdo už nebude řešit chyby či nedodělanosti.
Žádný nový herní obsah to myslím neobsahuje, ten zůstává na straně DT a zůstane zřejmě navždy zmrazen ..
na jakékoliv dotazy od uživatele BP_dFrog už předem odpovídám: NE, ne a ne
Upravil/a magot dne 22-09-2023 15:53
Určitě starej dobrej šturm zůstane v našich srdcích, ale s tou nesmrtelností v komunitě nevím nevím. Na HL je od vydání nástupců šturmajse už řadu let, asi tak 7, celkem prázdno, těch pár serverů co tam běží je vypovídající - občas se tam sejde 5-6 pajlotů a to už máme svátek. Pokud zůstanu u hyperlobby, tak reakce na poslední verzi lobby napříč webem skoro žádné, z CZ jsem tam třeba nepotkal živáčka ani nepamatuju, to bylo naposled před covidem. A stejně je ta původní řada prostě nejlepčí. Už jak jsem četl v L+K kdysi články o přípravě nového simu, tak to byla láska na první pohled. To to letí.
Sestřelovat Hopera není žádný kumšt ; )) Viz Saldy.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.