Krasný seznamy jen co je pravda. Většina toho všeho se mi taky válela na disku, ale dokázali byste vybrat jednu která se vám zažrala pod kuži nejvíc nebo jak napsal Saldy ta sem mnou pujde až do penálu.
Za mě je to
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b9/XCOM_TERROR.jpg[/img] is not a valid Image.
Hraju od didaktiku gama a vlastně ještě předtím na nečem co zabralo půl obýváku. Názvy her z těhle mašin si už nepamatuju a pozdější hitovky už tu máte vyjmenovaný, krom jedné a to je Sensible World of Soccer - nejlepší sportovní hry jakou kdy vydali
Tam snad byly všechny ligy světa, pravy jména hráčů, jejich unikátní dovednosti a pohyblivy ceny. Nákup / prodej / vytrénování novejch hráčů. Ta manažerská část byla snad lepčí jak herní
A jak se dařilo v lize, tak přišla nabídka do nároďáku. Jaj, hned bych si to zas zahrál
NHL 2000, Driver, NFS 3, Test drive 4, GTA, Baldurs Gate 1+2, Call of Duty, Medal of Honor, Crash Bandicoote, Gran Tourismo, TES:Morrowind, Gothic, Project I.G.I., Age of Empires, Red Alert 2, Rune
Edit: jak jsem mohl zapomenout na Heroes of M&M 2 a 3,Mafii, Flashpoint, Quake 3 a Ďuka?
Upravil/a 1stCL_Punkey dne 19-12-2018 20:03
Namátkou Tomahawk, TopGun, F-19 Stealth Fighter, Elite, Wing Commander, Freelancer, Vietcong, Mafia, Command & Conquer.
Některé ty letecké simy z posledních dvaceti let jsou samozřejmostí.
Z hlavy Elite: Frontier, Knights of Sky, Aces Over Europe, UFO: Enemy Unnown, Terminator: Future Shock, Dogfight, a pro PC hráče téměř neznámé, ale pro nás co jsme začínali na Amiga 1200 téměř legendární Hired Guns.
Jó dark forces/ jedi academy série, to byla srdcovka, zbytek těch novějších SW mě už neoslovil .. až pak nakonec ty squadrons celkem ušly. Orig jsem měl jen ty DF1 a to na PSX.
Ještě ti chybí x-wing vs tie a podobný žrouty výkonu nebohé 486tky btw, už 5 let sleduju jak hodně pomalu vzniká fan remake DF2. YouTube Video
Day of Tentacle bude asi největší raritka
Upravil/a magot dne 06-12-2024 15:16
Tie-Fighter spadá do období pirátství a finanční závislosti, kdy jsem hry kopíroval nebo po dohrání dával do bazaru. Takže bohužel nemám box originálku...
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Tie-Fighter spadá do období pirátství a finanční závislosti, kdy jsem hry kopíroval nebo po dohrání dával do bazaru. Takže bohužel nemám box originálku...
Patří to sem? Nevím. Nicméně:
Blizzcrosoft, který dříve promoval kolekci Warcraft na GOG a zároveň promoval GOG jako svého partnera, ji nyní chce z GOGu stáhnout. Samozřejmě protože chce prodávat remástr. Stane se tak 13. Prosince 2024. GOG proto teď dělá výprodej hry a zařazuje do programu "GOG Preservation Program", což je program na konzervaci starých her. Tedy hru budou aktualizovat, aby jela i na Windows 50. Protože pokud hru někdo koupí na GOGu před stažením z prodeje, tak mu už zůstane v knihovně, protože ji koupil ještě před změnou. Aneb GOG ukázal fakáč Blizzardu. A samozřejmě neplacená reklama: Hry z GOGu mají stažitelné offline instalátory, jsou bez DRM a fungují i offline na nejnovějších OS Windows.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.