Ono jde spíš o to, že v Misery je trochu jinak nastavená ekonomika a dropy, je tam ohromná nouze o všechno, munice stojí astronomické částky, zbraně rozbitý (proto se to taky jmenuje Misery). Když si v Misery nastavíš nejtěžší režim Black Road (rozhodně doporučuji!), tak Tě to vyplivne v naprosté noci za bouřky jenom s baterkou a nožem, v krajině zamořené potvorami a starej se Ta baterka mžourá tak na metr před Tebe a stejně je lepší ji radši nepoužívat, protože její světlo láká potvory, takže se orientuješ jen podle občasných záblesků bouřky, které tu a tam prozáří absolutní tmu, nádherná hororová atmoška, ale je to už tak hardcore, že to mnoho lidí svojí obtížností odradí. Ta grafika pod DX11 vypadá fantasticky i na dnešní dobu, jestli opravdu dodělají ten patch s DX12, tak si to možná zase nainstaluju
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Lost Alphu jsem hrál hned po vydání, ale nedohrál celou (musel jsem přeinstalovávat win a pak už jsem se nějak nedostal k tomu to znova zkoušet)...ale určitě mi nepřišla ani z půlky tak náročná a strašidelná jako Misery, kde stejně ty úkoly a mapy znáte z původní hry...podotýkám, že všecky stalkery hraju vždycky na nejtěžší úroveň. Určitě to je velice zajímavá hra (ani nebudu říkat mód), ale stejně bych šel nejprve cestou těch původních vanilla dílů...no nakonec rozhodnutí zůstane stejně jenom na tobě
Zatim to vypadá že živý svět který byl v jedničce ve dvojce neni. Pouze špatný respawn.
"Jako příklad mohu uvést situaci, kdy jsem vyčistil tábor od nepřátel, vyraboval ho, popošel pár metrů mimo něj a nepřátelé se okamžitě spawnuli zpět a stříleli po mně. Jiný příklad: Spřátelená skupina se spawnula, pomohla mi bojovat s mutantem, já se otočil, abych otevřel skrýš, otočil se zpět a oni byli pryč."
"Life2.0 je lež. V této hře žádný život není. AI je blbé a pořád se na vás jen spawnuje, připadám si jako bych hrál Farcry 5. Nepoužívají krytí ani taktiku, prostě na vás naběhnou a umřou. V původních stalkerech AI chodily, žily svým životem, bojovaly a kempily. Mohli jste spatřit skupinu stalkerů na kterou 500 metrů daleko zaútočili psi, vidět, že přežil jen jeden, a o 20 minut později narazit na toho jediného přeživšího, jak odpočívá u ohně ve vesnici. V této hře se AI prostě náhodně spawnují a despawnují kolem vás."
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Tyler Durden napsal:
Jako příklad mohu uvést situaci, kdy jsem vyčistil tábor od nepřátel, vyraboval ho, popošel pár metrů mimo něj a nepřátelé se okamžitě spawnuli zpět a stříleli po mně. Jiný příklad: Spřátelená skupina se spawnula, pomohla mi bojovat s mutantem, já se otočil, abych otevřel skrýš, otočil se zpět a oni byli pryč.
Jo generování NPC záhy po vystřílení je vážně divné.
Taky pro mě kritická vlastnost, hra vždy upřednostní joystick před myší a klávesnicí, nelze deaktivovat!
Musím zařízení v systému skrýt, jinak bych musel všechny zažízení odpojovat před spuštěním.
Řešení input problému:
You can use a launch command to disable gamepad, I don’t recall exactly so try and search for stalker 2 no game pad command.
Set steam launch option -NoGamepad
Thank you for your feedback and support. We continue to work on the game to make the Zone a better place for you to enjoy and explore. The latest 1.0.3 patch we prepared will address following issues:
According to your feedback, we adjusted following parameters/values to decrease input lag on keyboard+mouse input:
Mouse Smoothing is disabled by default.
Mouse Acceleration is disabled by default.
Additionally, default values of mouse sensitivity were updated to allow a predictable default experience for our players with new values of two parameters mentioned bellow:
Camera sensitivity: 25%.
Aim sensitivity: 15%.
Main and Side missions:
Fixed issue with that were able to chase player outside during the In Search of Past Glory mission.
Fixed an issue where the NPCs would die after trying to enter a building during the mission On the Edge.
Fixed issue with which could despawn before player loots a collar from it during In the Name of Science mission.
Fixed issue with player potentially locking oneself during Dangerous Liaisons mission.
Fixed issue with becoming hostile upon noticing a player during King of the Hill mission.
Fixed an issue when despawns in front of the player after the dialog in the bunker during A Heavy Burden mission.
Fixed issue with NPC's despawning when player successfully finishes Legends of the Zone mission.
AI:
Fixed an issue with mutant bodies stretching after a shot from an automatic weapon.
Fixed an issue that caused NPCs to block the doors during the Back to the Slag Heap mission.
Balance:
Fixed issue with not selling certain ammo types.
Saves:
Fixed issues with missing player saves after a hard reboot of the PC/Xbox.
Thanks again for your support. We will continue working on future updates, reading your comments and feedback, and fixing “anomalies” if they occur. If you detect any — report them to our Technical Support Hub. That will help us investigate your particular case and implement fixes faster:
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.