Vyšel Focke-Wulf Fw 200 Condor v kvalitě, která odpovídá ceně. Ale s addonem Germany 1935, který předělává některá německá letiště do podoby z roku 1935 musím říci, že nějaká ta WWII atmosféra je. Na marketplace za 14,99.
Dík za info. Ten Tempelhof je parádní (je mezi těmi mercedesy na parkovišti i jeden červený hanomag, nebo se pletu?), éro nádherně udělaný. Už jsem MSFS nenahodil, ani nepamatuju, ale tohle asi potřebuju : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
MSFS2024 začal katastrofou. Jelikož se prakticky veškeré data streamují, tak došlo k přetížení serverů a čekají se dlouhé fronty na připojení k serverům. 😃 To je jako co říct s ohledem, že se jedná o Azure servery.
Města jsou stále rozbitá a deformovaná jako v FS 2020, takže můžu být v klidu, tuhle verzi taky nechci.
Evidentně to slavné "AI" není naprosto schopné dopočítávat tak komplexní věc jako je zástavba. Není a dlouho nebude.
Btw stream je dobrej leda v korytu za domem, aby bylo z čeho zalévat zahrádku. Tyhle streamy si můžou strčit někam
Upravil/a magot dne 20-11-2024 09:44
top nastavení, ten streamer říkal, že to vypdadá "cool" .. no po nukleárním úderu, jo
a někdo našel dům kde bydlí
BOX je oproti tomu v konzistenci a kvality grafiky luxusní výloha s norkovým kožichem.
Jinak ty letiště a těch pár památek co budou všichni dokola obletovat vypadá samozřejmě v FS 2024 pěkně .. no z 95% je to ovšem tentýž model z FS2020.
Upravil/a magot dne 20-11-2024 11:11
První dojmy:
1) 19.11. Stahoval jsem to až pozdě večer, protože před tím jsem šel do TWček, a pak jsem kecal s kamarády na TS až do půlnoci, čili neměl jsem na MSFS čas.
2) 20.11. Druhý den jsem si dal let po své suprznámé vyhlídkové cikcak trase LKMI - LKSU, údolím Branné, pak okolo Pradědu a nakonec kolem Dlouhých Strání, během které jsem si nastavoval ovládání a tak podobně. Protože hra se sama nastavila na nejnižší detaily, neviděl jsem žádné stavby. Ostatně kde taky, že, v horách
3) Tentýž den. Začal jsem kariéru, odlítal jsem asi tak polovinu tréningů, nadával jak špaček, protože mezi jedním a druhým tréningem hra "zapomněla" že mám na joysticku nastavenou i osu pro směrovku... KURWÁÁÁ!!! No a pak už mě bolely záda tak jsem to nechal být.
Dnes budu pokračovat. Dám si polet nad nějakým aspoň trošku známým městem, třeba Prahou. Uvidíme co uvidíme.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.