Už jsem pochopil že mám ve hře žížu a hlad a že si mám pořídít batoh na věci jinak zůstanou na místě kde jsem je pořídil (třeba když je na povrchu planety -120 stupňů a helmu necháte doma, neni to optimálni) a že rychlost chůze šneka nad hrobem řeší kolečko, tak jsem začal dělat poslíčka a vozím balíčky.
A koupil jsem si pistoli a dva dlouhé zásobníky a nechtěli po mně psychologický posudek, ba ani občanku. Ale ta je asi digitální.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Občanství dnes získá kde kdo a podle toho má SC nejspíš špatnou pověst.
Je tam více činností než simulace České pošty, jako je prozkoumávání vraků,
nebo lovení nepřizpůsobivých jedinců a těch je při free flight úplně nejvíc.
Koukal jsem jen na začátek conu a pak už jsem neměl moc čas, počkám na nějaké souhrny české komunity, mýlil jsem se když jsem si myslel, že S42 vyjde v tomto roce a to se jedná o první část trilogie, co jsem ještě slyšel, tak žádné časové rámce ohledně mulťáku jinak nezazněly. Je to prostě trapný jak prolhaně jeden každý rok o tom informují a za 2 roky zase vymyslí další vytáčky.
Samotná bitva mi přijde divná, kdy velké flotilovky jsou tak blízko sebe a stíhačky místo rychlých průletů tam dokola krouží a stávají se snadnou kořistí bočních střelců, chová se to jak střílečka v maringotce za 2 Kčs.
Byl to dobrý nápad vytvořit open universe, ale ohýbání pevně daných pravidel a nesplnitelných slibů, dělá ve výsledku SC nijak důvěryhodný projekt.
Na druhou stranu jiná komplexnější vesmírná hra neexistuje a stačí k tomu přitom základní 60$ balíček.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.