zdar
v zobrazeni headsetu mam nastaveno 90Hz a v sturmovi me to nepreleze 60fps i kdyz mam vse postahovany ,prosim o neaky tip jak mam ten limit 60 zmenit na 90
mam g2,,3080ti
diky
Přišla moje velká chvíle! Nedávno jsem se na to samé tady ptal, tak teď můžu dělat machra. Tvoje VR víc jak 60 fps asi neumí. Tedy moje HP Reverb 2 určitě ne : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
ale umi ja jsem driv lital na 90 fps sice dost postahovany ale litalo to ,to jsem mel widle 10a ted mam 11ky ,chtel jsem si zalitat a ejhe ono to jde jenom na 60fps moje znalosti nastaveni vr jsou minimalni proto lezu pro radu sem
Tak nevím : )) Ale zase můžu říct, že jsem to nevymyslel ; ))))
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
zdar
v zobrazeni headsetu mam nastaveno 90Hz a v sturmovi me to nepreleze 60fps i kdyz mam vse postahovany ,prosim o neaky tip jak mam ten limit 60 zmenit na 90
mam g2,,3080ti
diky
Zkus si nastavit monitor na 60Hz (ignoruj, že máš např. 120hz monitor), dej restart pc, pak připoj headset a mohl by nastartovat v 90hz.
Ještě kdyžtak mrkni do ovládání ve widlých a přepni to na 90 hz. V IL2 pak zruš limitaci FPS.
Podmínka je, že musí být monitor na 60hz aby headset nastartoval v 90hz. Někomu nastartuje, někomu ne, prostě HP
Ričrde, když mám u sebe zaplej G-Sync, tak si musím dát pozor, že se mi monitor nepřepnul na 60 Hz (což je mimochodem vidět ). V tu chvíli se mi i Reverb přepne na 60 Hz. Pokud se tak stane, stačí jen monitor ve widlích přepnout zpátky na 144 Hz (resp. výš, než na těch 60) a všechno běží na 90 Hz i ve VR. Není tedy nejspíše nutné provádět ten Magotův postup.
Mám dvě obrazovky na jedné kartě. Jedna – hlavní – má obnovovací frekvenci na 144 Hz a druhá, malá na 60 Hz. Je možné, že si Reverb bere tu nižší frekvenci? A dá se to nějak vo...?
Bohužel, nefunguje. Oba monitory na 60 Hz, restart, znovupřipojení Reverb, 60 Hz max.
No jo, no jo. Je to tak. Dyž já jsem takovej hloubavej ; )) Už nebudu experimentovat, slibuju : )
Nyní má Pimax promo akci s DCS, po uplatnění kódu dostanete ještě 15$ slevu v miles.
Vyplatí se pořízení Crystal Light, proti jiným VR sadám?
Experience top-tier Virtual Reality at unprecedented levels of comfort with the new Pimax Crystal Light headset.
Offering 8.3 million pixels per eye at 120hz, the Crystal Light offers the highest clarity available in consumer VR in a lighter and more affordable package than the original Crystal.
For a limited time only, use code DCS2024 when purchasing your Crystal Light to receive a credit of 15,000 ED Miles, worth $15 at checkout in the DCS e-shop!
Starting from just $799, the Crystal Light allows you to make the most of ultra-detailed cockpits in DCS. Key features:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.