magot napsal: V tomhle světle je dobře, že Jason odešel, CP jistě bude mít bohatší a zajímavější engine.
Uvidime, od skusenosti s Cliffs of Dover som ohladne očakávania od nových veci dost opatrný. Tam bolo tiež hype pred vydaním, a teda obrázky i klipy vyzerali báječne, lenže potom CloD vyšiel a bola to jedna veľká katastrofa.
Ohľadne CP som obzvlášť zvedavý, vyvíja ho štúdio čo nemá skúsenosti s leteckými simulátormi. Na druhej strane to môže byť výhoda. Okrem iného sa hovorí čosi o klikacích kokpitoch v CP + ďalšie veci. Dočítal som sa to na Stormbirds. Snáď to vyjde, Pacické bojisko tu citeľne chýba.
Upravil/a Baron dne 27-06-2024 13:04
CLOD byla víceméně Iljova cesta k úplnému krachu jednoho 1C projektu. Neschopnej manažer no.
Jason bussines umí, toho bych se nebál, jen to bude trvat dlouho, aby to nebylo příliš riskantní.
U CP bude jistě kritický bod fyzika, když tu zvládnou, zbytek už by ten engine měl zvládnout dobře. Jo klikací kokpity snad budou, zmiňovali to na tom expu.
Servus hoši,
nebyl jsem tady hrozně dlouho a ještě déle nelétal. Omlouvám se všem , kterým jsem sliboval speciálku. Dělali jsme na tom s ZVP Icemanem jak jen to šlo. Bylo to nad naše síly. Přidaly se problémy v osobním životě a odpískali jsme to. Ještě Bosko někdo létá?
Hra je odepsaná. A my jsme nahraní.
Jestli máš absťák jako já, tak se blbě vyblbni ve WT, jako já,nebo počkej na CP.
No ještě je DFC WWII, ale to vypadá na podobnou mizérii.
Servus hoši,
nebyl jsem tady hrozně dlouho a ještě déle nelétal. Omlouvám se všem , kterým jsem sliboval speciálku. Dělali jsme na tom s ZVP Icemanem jak jen to šlo. Bylo to nad naše síly. Přidaly se problémy v osobním životě a odpískali jsme to. Ještě Bosko někdo létá?
No zdarec!
Tak já jako docela lítám... ale je pravda že ta česká scéna docela uvadla.
Jo jo chybi už jen ta otočka a pak roštep a bude to dokonalý. Všimli jste si, jak si pilot pred usednutim po- vytáhl kalhoty, aby se mu nevytáhly v kolenou?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.