"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Malinkatá část mě si přeje, aby KCD2 byl kolosální propadák, protože Vávra potřebuje trošičku srazit hřebínek. Začíná ho být všude moc.
On sice viditelnej tak nějak je, ale v rámci KCD 2, to už nemá tak zásadní slovo, je to "jen kreativní ředitel" a to je v podstatě taková lepší uklízečka. Firmu prodal a dostal tuhle čestnou čokoládovou medaily.
Nemyslím, že by to byl propadák, ale ten engine v r. 2025 .. to už bude ouvej, interakce takřka nulová a levitace nad kalužema abysme si nenamočili nohavice to tam jistě zůstane
Ale i tak se na to těším, i dřevní hry s enginem za horizontem mohou být zábavné
Dan má 4080 FE ..no je to daň toho retro enginu holt no, že to bude v 4K běhat mizernejch 50 fps na pc za kilo.
Btw jak se dvojtej Tobiáš už naučil pěkné šésky,
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.