Tato hra byla financovaná kampaní na kickstarteru. Osobně jsem na tohle extra zvědavý. Narozdíl od SH je mechanika hry posunuta jinam, ale o to je to zajímavější. Hra by měla mít survival prvky. Bude třeba například organizovat i zásoby jídla. Vývojář je Deep Water Studio, vydavatel je PlayWay S.A.
Ale simulátor torpédoborce nikdo nikdy neudělá. Ač je to to simulačně i herně to samé a doplnilo by to online hru v rámci protiváhy.
Naprosto netuším ten stupidní obchodní model - de-mentalitu tvůrců her, proč ponorky jsou cool a lodě nuda .. ale co nedám jim ani halíř. Na torpédoborec bych dal.
SH III, potažmo SH 4 jsem kdysi velmi rád hrál. Obrazová úroveň tohoto nového dílka je velmi ubohá! Obzvlášť ve srovnání se Silent Hunter 5. Je pravda že SH 5 nebyl nikdy dokončen, ale obrazová kvalita byla podstatně vyšší než výše uvedené dílko. Určitě mne ke koupi nenalákají.
Paulusi, však si počkej. Na tom projektu se pracuje zatím ani ne rok a ještě dlouho nebude hotový. Dělat takové hry není moc levné. Třeba taková česká skákačka Blackhole. Kompletní náklady na skákačku byly okolo 6-8 mil. Kč.
Jsem jediný komu přijde úplně mimo zaparkovat ponorku 50m od cíle, vystřelit torpéda co dokonce explodují a bez sebemenšího poškození v klidu odcouvat?
Jsem jediný komu přijde úplně mimo zaparkovat ponorku 50m od cíle, vystřelit torpéda co dokonce explodují a bez sebemenšího poškození v klidu odcouvat?
a to sestřelování letadel je ala kachny hráběma taky veselé SH3 zcela jistě překonáno nebude.
Upravil/a magot dne 16-09-2018 18:39
Ale simulátor torpédoborce nikdo nikdy neudělá. Ač je to to simulačně i herně to samé a doplnilo by to online hru v rámci protiváhy.
Naprosto netuším ten stupidní obchodní model - de-mentalitu tvůrců her, proč ponorky jsou cool a lodě nuda .. ale co nedám jim ani halíř. Na torpédoborec bych dal.
S ponorkou je to těžký. Většinou musíte být informačně napřed. Třeba vědět o konvoji a kam pluje. Vyrazit napřed a počkat si tam, až vás konvoj dožene. Protože pokud se jej budete snažit dohnat vy, tak vás zaslechne a zničí.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.