Tohle mě naprosto vytočilo, v dobré víře jsem chtěl vyrobit prodlužku na Grip VKB.
Když jsem zjistil (ne)dostupnost pouze na Amazonu a set min. balení 20ks, tak by mě ta kravina vyšla na zlodějských 600Kč!
Bohužel kablík musím štípnout a nastavit.
Jak na potvoru mají rozdílné konektory, stejné označení a ten co je na Rcstudio.cz je ten falešný.
Lze je snadno odlišit, místo pinu a díry, mají kontakt zajištěn plochou.
Moderní technologie současnosti nesmí chybět, snad to po očištění bude i dobře pasovat.
Bez 3D-tisku bych musel na obou stranách vytvořit nějakej fujho slepenec.
Je tu někdo šikovný, kdo by mi toto z MS Sidewinderu 2 FB vyrobil? Za peníze, samozřejmě. Původní Sidewinder grip mi vyhovuje, jde mi o ten nástavec. A kdyby mi do toho někdo i vyměnil hally, tak bych ho kromě štědrého honoráře i na rukou nosil...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Nyní něco víc HC, mezi obdobím 2011-17 se často používá proti sobě zrcadlově spojené gimbaly s kompenzačním proti závažím.
Na výrobu padnou rovnou dva joye, tedy úprava je technicky příliš náročná a složitá. YouTube Video
Komíhání nemusí být příčinou špatných snímačů. Příčina může být i překmit. Pokud nemáte dobře nastavený PID regulátor, tak může celý systém začít oscilovat do nekonečna.
Máš tedy komíhání os X/Y, nebo jen preventivně vyměnit?
Trošku mi to komíhá, dost často taky musím kalibrovat. Mám ho už bratru 15 let, jsem na něm psychicky a emočně závislý, takže bych pro něj chtěl to nejlepší : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Každý má rád svůj joystick. Každý jej zhruba ve věku puberty objeví a pak s ním dlouhé roky hraje. S věkem ale zájem pomalu klesá. Nakonec joystick přestane fungovat.
Každý má rád svůj joystick. Každý jej zhruba ve věku puberty objeví a pak s ním dlouhé roky hraje. S věkem ale zájem pomalu klesá. Nakonec joystick přestane fungovat.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.