"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak jsem to celé dokoukal (zhruba do půlky je to jen o historii Microprose a jím vydaných i v minulosti plánovaných her).
Jde o tohle: V Kanadě je developer Valliant Effort https://www.valia...tgame.com/, který už před časem oznámil vývoj simu s lancasterem (měl vyjít loni, ale samozřejmě to nestíhají). Získali na to docela dost peněz, za něž by to šlo udělat. No a teď se spřáhli s Microprose a jmenují se Microprose Canada. Tvůrce toho videa výše se s nimi spojil a podle všeho společně pracují na simu, kde bude již oznámené létající pevnost i liberator, ale také ten lancaster. A to budoucna by chtěli wimpyho, halifaxe, mosquita a další.
O moc víc informací v tom není (soukromý odhad toho chlapíka je 2022), takže nezbývá než doufat, že aspoň něco z toho bude.
Upravil/a 310_cibule dne 06-01-2021 18:19
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No SH4 se tak úplně nepovedl. Nebylo to vysloveně špatné ale vedle SH3 slabší ..
SH3 v kombinaci GWX rozhodně překonán nebyl a tříleté děti a kryptofašisti mají super zábavu, kterou jim obyčejný demokrat či komunista může jen závidět.
Mám dodnes originálku SH3 a mapu atlantiku spojeneckých konvojů na záchodě.
Co ale mě ale sere, že jakejsi mozek u SSI či Ubisoftu měl za to, že německý ponorky jsou "kůl" a spojenecký torpédoborce jsou nuda a bratr SH1 - Destroyer command už v druhé díle nepokračoval.
DC dodnes nemá konkurenci. Online bitvy mezi německýma ubootama a spojeneckýma torpédoborcema dnes prakticky neexistují.
To bych zase kryptofašistům vytknul.
Upravil/a magot dne 18-07-2024 21:43
Jako správný kryptonacista mám mapu severního Atlantiku ze hry v trofejním koutku, spolu s válečnou vlajkou a rytířským křížem železného kříže s dubovou ratolestí a meči které jsem získal za svou kariéru ve službách nacistické Kriegsmarine a Adolfa Hitlera osobně. A na všem jsou přitom hákové kříže všech velikostí.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.