Prosím, myslete při vysvětlování i na nás omezenější. To jsou od všech co vědí odpověď vždycky jen takové náznaky, ale člověk se nakonec nedozví skoro nic.
Jaký Herkules? Motor z C-130 to asi nebude, stejně jako salám, nebo lepidlo...
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Jedna slečna mi kdysi řekla, že život je o náznacích a když je nechápu tak nezasunu...
Ty hodinky jsou prostě vnitřnosti motoru Bristol Hercules, mají zařídit aby se vše otevíralo, vstřikovalo, zavíralo a vyfukovalo včas.
Jídelna je pro změnu že Shortu Sunderland a funguje zároveň jako pumovnice.
No a teď jsem to profláknul. Protože kdybych napsal "Britský dikobraz" dostal bych zase vynadáno, že jen naznačuju. Teď dostanu vynadáno, jako v začátku vlákna, že nedávám šanci i těm retardovanějším. Já už nevím. Život je na mě už příliš složitý.
Jedna slečna mi kdysi řekla, že život je o náznacích a když je nechápu tak nezasunu...
Ty hodinky jsou prostě vnitřnosti motoru Bristol Hercules, mají zařídit aby se vše otevíralo, vstřikovalo, zavíralo a vyfukovalo včas.
Jídelna je pro změnu že Shortu Sunderland a funguje zároveň jako pumovnice.
No a teď jsem to profláknul. Protože kdybych napsal "Britský dikobraz" dostal bych zase vynadáno, že jen naznačuju. Teď dostanu vynadáno, jako v začátku vlákna, že nedávám šanci i těm retardovanějším. Já už nevím. Život je na mě už příliš složitý.
K těm slečnám ale potřebuješ pokaždé jiný dešifrovací kotouč .. jako do enigmy.
Když už jsi mi nahrál:
V čase malin nezralých, jak by pravil básník, si jedna moje kamarádka během našeho rozhovoru nečekaně vytáhla tričko a ukázala mi prsa. A já strašně dlouho nemohl pochopit co se jí stalo, jestli jí pod to tričko vlítla vosa, nebo co..?
Myslím že výraz retardovaný je v mém případě slabé slovo, že... Proto prosím berte ohledy na nás tady dole, kde je život mnohem složitější
Každopádně díky za vysvětlení.
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Coffin Corner napsal:
Tohle si pamatuju z knížky od pana Němečka. XF-něco, co mělo být dálkovým stíhačem pro doprovod bombardérů a nakonec z toho vznikl F-101 Voodoo.
Jo, nejprve penetration fighter - prototyp, potom XF-88B měl vrtuli s třetím motorem, pěkné záběry zde: YouTube Video
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Členové 310. a 311. virtuální perutě mají zakázáno odpovídat. Vědí všechno ; )
TA-20H. Testovali, jestli by tento podvozek nebyl lepší než kolový. Nebyl.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Coffin Corner napsal:
Prosím, myslete při vysvětlování i na nás omezenější. To jsou od všech co vědí odpověď vždycky jen takové náznaky, ale člověk se nakonec nedozví skoro nic.
Jaký Herkules? Motor z C-130 to asi nebude, stejně jako salám, nebo lepidlo...
Bristol Hercules, motor. Zase kdyz googlis podle naznaku, obvykle najdes spoustu zajimavych veci :-)
Odhaduju, že nad levým motorem (ve směru letu, tedy na obrázku vpravo) nad tou vzpěrou měl být okraj levé nádrže (Gravity fuel).
Jak to vidíte vy? https://upload.wi..._No.68.png
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.