Ahoj - již delší dobu nelítám posledních pár let mám ovladače jenom v šuplíku, až se k tomu jednou vrátím stejně už si udělám rovnou simpit nebo to dělat nebudu
Tedy prodávám:
Thrustmaster Hotas Warthog - komplet (knipl i plynovku)
Všechno funguje, je to možné u mě ozkoušet prohlédnout pedály/track ir zcela bez poškození, kniply taky ale na těch je vidět občas opotřebení (jak jsem zběsile bojoval tzn lokálně poškozen nátěr tlačítek apod)
Fotky udělám v případě zájmu, mám to všechno v bublinkové folii v krabici
PS: dále prodávám volant,pedály a sedačku - až udělám inzerát na bazoši hodím to sem taky
Kdybys nenašel kupce na celý set a rozhodl se ho prodávat zvlášť, tak myslím, že bychom se nějak domluvili na pedálech. Ale chápu, proč to chceš prodat najednou .
Ahoj všem,
prodám sestavu Virpil v dokonalém stavu. Pozůstalost po kámošovi pilotovi, perfekcionalistovi.
Složenou z:
Knipl
VPC Constelation ALPHA-A
VPC War BRD Base
VPC Flightstick Extension
POM
VPC Mongoos T-50CH3
Nohy
VPC War BRD Rudder Pedals
Kolektiv
VPC Sharka-50 Collective Grip
VPC Rotor TCS plus Base
VPC Counter Balance kit
Původní cena bez dopravy byla 1 467 Euro.
Cena za komplet je 26 000 Kč. K sestavě je i zdarma univerzální kovová konzole k přichycení celé sestavy ke kancelářské židli. Preferuji odprodej celého kompletu (případně kupce na kolektiv mám) a osobní předání v Prostějově. Foto sestavy na židlí pošlu na mail.
Pozdravuj Vlka (na jednom srazu jsme se pěkně ožrali). Snad to není z jeho pozůstalosti : ( Každopádně ale upřímnou soustrast k úmrtí kamaráda.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.