Tohle odvysílali na tiscali games? Tak to bych fakt nečekal.
Edit. Aha, tak ne. Když jsem viděl známý obličej, tak jsem myslel, že je to pro tiscali.
To jsou lidi z Levelu, ten jeden z nich byl myslím i ředitelem (teda šéfredaktor) svého času. Pamatuju si je z přelomu tisíciletí, když probíhaly Score - Level války, já kupoval více score, tak je až tolik neznám Upravil/a magot dne 04-06-2024 12:16
Tak tak. Pak se začalo v Games.cz, resp. na Tiscali, moc politikařit, tak odešli (možná bylo odejiti, co já vím...) a udělali si ten kanál o historii her.
Nedá mi to nepochlubit se: I za mé skromné finanční podpory, ovšem kam se mých pár tisícovek hrabe na jiné přispěvatele
Mch přibl. ve stejné době odešel i tehdejší šéfredaktor, takový ten co stále působil dojmem přetaženého. A jak pookřál, když už pak dělal jinde!
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.