"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Chtete mít na speciálce atmošku jako tady v tomhle videu? Tak to udělejme přes SRS...
Dám to zatim sem, jednak aby o video nepřišli modří (ti už chtějí jít přes SRS) a druhak komu se líbí takováhle atmoška a chce jí zažít, tak se přihlašte na speciálku
Rádiové efekty na SRS jsou o několik levlů jinde, než na TS3 s "radio effect" pluginem, tam se mi nikdy takle pěkný realistický hlas z vysílačky nepovedlo nastavit...
Přihlásil se Pyt, ostatní Lioni nevím. Já sám spíš ne. Jsem hodně přetížený + Šturm po posledních patchích u mě pracuje blbě, tak mě ani to létání v něm nijak netěší.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
5-6 Jugošů ze 102nd-YU
5-10 Frantíků IRRE na druhou polovinu od 21:00
Je to takový dost předběžný, muže se to ještě změnit, sami zjištujou zájem a počet, psal sem jim teprve předevčírem, ale tady tyhle počty sou zatím relativně optimistický Víc budem vědět během příštího týdne, ale ono moc neovlivní, jestli jich nakonec bude 10, 15 nebo 20...
akze hlasim:
2/JG26_Krak na SVK jako Lanc
2/JG26_Voyk na SVK jako Voyk
2/JG26_Bus na SVK jako 2JG26Bus
2/JG26_Rudidlo na svk jako Rudidlo
———————————————————
2/JG26_Achileus ale chci jen přehled nemůžu letět proto uvolni to jedno místo pro modré
Díky
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.