První VKB specifika STECS plynovek, plus rozšiřující moduly a cenovka všech variant.
[img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1012096206777897112/1131214289122897990/IMG_9545.png[/img] is not a valid Image.
1 – Base
• Axis – 2 (blockable in one), on contactless MaRS (magnetic-resistance sensors)
• 4 Ball bearings on main axes
• Glass-reinforced plastic in all loaded structural parts
• Independent adjustable clutches on both axes
• Button – 2
• 5-position rotary switch – 1
2 – Left Grip aka MTG-L, or Modern Throttle Grip Left
• Button – 2
• Trigger – 2
• Wheel encoder – 2
3 – Right Grip aka MTG-R, or Modern Throttle Grip Right
Edit:
Navíc bude atraktivní bonus profily mechanických zarážek, kterých bude až 5 druhů a budou rychle/snadno měnitelné.
Detents are made of durable metal alloy. There are 5 different types of detents:
• L-shape – unidirectional regular, and unidirectional large. creates a step on one side of the lever movement.
• V-shape – bi-directional regular, and bi-directional large. Creates a step on both sides of the lever movement.
• M-shape – bi-directional with a centering indent.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Turtle Beach .
Kdo ví jaké má ten joy střeva?
Nějak se mi to nepodařilo sehnat.
Vzhledem k výšce základny je nepravděpodobné že by se jim tam podařilo nacpat vačkový mechanismus. To pak ani případné hallovy sondy nezachrání...
Celé to působí trošku kolotočovitě, i když ten dotykový displej je dobrý nápad.
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Turtle Beach .
Kdo ví jaké má ten joy střeva?
Nějak se mi to nepodařilo sehnat.
Má hallové senzory, ale děsně se nadává na středící mechanismus s opačnou linearitou. Tedy čím více je páka vychýlena, tím menší na ni působí síla. Jinak teoreticky by se vačky vlezly i do mnohem menších základen. Ale muselo by to být přes mechanismus. Podobně jako to měl FFB v MSSWFFB2
Upravil/a AJaromir dne 25-01-2024 17:58
"Tedy čím více je páka vychýlena, tím menší na ni působí síla. "
No na papíře to nezní vůbec špatně, ale chtělo by to samozřejmě vyzkoušet.
Alespoň se snaží s tím tupým napínáním pružin něco dělat.
I takový já se svým užasným a přenáááádherným diamantovým vačkovým klenotem,(i když vyrobeným v rusácku )jsem (tlumení nemaje) pořád ještě s těmi pružinami bitvil. Takže jsem problém vyřešil tak, že jsem do základny vrazil vačky na kosmosim a je po oscilacích.
Radime az nam spristupnis svoj C: drive tak si to precitame
a jo, ctrl-c/v občas selže a zůstane tam předchozí záznam, ale na céčku mám stejně hovno, jen DCSko a widle To měl bejt odkaz fuckbook, opraveno
Upravil/a magot dne 28-01-2024 22:51
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.