Hele chlapi vidíte reálně, že se někdo ještě bude snažit z toho udělat slušný Single player sim? Aktuálně je to v singlu hrozná nuda. Není to dost immersive a AI je hrozný. Pat Wilson trochu pomáhá s tím prvním problémem, ale AI je strašný.
O nějaké AIčko se naposledy pokusili v původním Rise of Flight, kdy letadla utíkala z boje, odpoutavala se a znovu vás pronásledovala...
Pak asi toho kdo na tom pracoval vyhodili, dali tam klasickou umělou blbost a od té doby se v podstatě nic nezměnilo. Pochybuji že s tím teď něco udělají.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Hele chlapi vidíte reálně, že se někdo ještě bude snažit z toho udělat slušný Single player sim? Aktuálně je to v singlu hrozná nuda. Není to dost immersive a AI je hrozný. Pat Wilson trochu pomáhá s tím prvním problémem, ale AI je strašný.
To víš, že jo. Všechno bude. Akorát my už tu nebudem ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tohle jsem vůbec neznal, to muselo bejt na palubě obou dvou letadel fakt hustý
No já o tomto systému vím díky filmu Tenmý rytíř, kde Batman použije speciální záchytné zařízení, které zachytí letadlo svoji příďí. A potom tam Morgan Freeman říká, že je to dávná technologie z druhé světové, která se ale moc neosvědčila. A pak jsem hledal a zjistil, že je to pravda.... YouTube Video
Řiditelná horsa mě moc nebere. Co seafire a letadlová loď?
Sakra, neměl tohle spíš napsat někdo jiný : ))
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Nezkusíme i Firefly a Martleta? Jen tak, cvičně ; ))
A pak dáme megažbluňk, to mě hodně bavilo.
No, zda sa ze sa skor dockame carrier operations v CLODe a Combat pilotovi a DCS F4U nez v BOX. Ale sak to vsetci vieme Ale to neva.
Spitfire IXc bol v BOXe ohlaseny na 2024, sak aj to vsetci vieme. No a na fore pustili perie o tom aky by to mal byt... Prekvapilo ma to zprvu... ale v kontexte toho ze BOX vlastne konci a v kontexte filozofie pridavania collector strojov (spit XIV bouble top, La5F so znizenym trupom) ma to vlastne az tak neprekvapuje...
Alright, so more news about the Spitfire IXc: it is going to have the same engine(s) as the IXe, as this is a late-production variant. Attempting to model the earlier Merlin 61/63 versions would require numerous changes to the 3D model, and there just isn't time for that...
...The IXc being built is a late-production model with a Merlin 66 with an option for the Merlin 70....
Ze to bude late verzia s okruhlym chvostom zodpoveda aj fotke co postli pri ohlaseni deviny: https://forum.il2...61d51b.jpg
No... z pohladu cs wingu dost dobre. Dlhsi "kryt karburatora", merlin 66/70, kridlo C, aj obla smerovka. Este ta bandaska... Ale zo sirsieho pohladu od r. 1942 kedy dofrcal MkIX s Merlinom 61/63 tam je teda dost velka diera. Ale ono seria na zapade je BON a BOBP a tam zapadne. Pilotovy fokry je jedno ci ma spit okruhlu alebo zvysenu smerovku, zvlast ked mu sedi v revi. V principe pre nas ok, aj ked sa nic podstatne nezmeni
Game changer by boli bandasky na oboch stranach alebo lietatelny Marauder si myslim. Zvlast z pohladu pripadnych specialok.
Upravil/a Kukuloo dne 03-11-2023 02:06
Kukuloo napsal:
No, zda sa ze sa skor dockame carrier operations v CLODe
Myslím, žde zde určitě ne. Fyzika a logika letadlové lodě je extra tvrdý vývojářský ořišek a pokud ji engine už neobsahuje, tak ji amatérský tým typu TF, stejně tak předtím např. DT apod. nemá moc šancí naprogramovat.
Leda profíci placený tvrdou měnou s úvazkem na fulltime, btw a ani 777 s 1C na to neměli ..
Jedna věc přidávat létatelný stroj a druhá věc je měnit jádro enginu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.