Já jsem zrovna za tohle konkrétní tlačítko rád (konkrétně u Fw 190 je ten přepínač prostě dobrý ovládat manuálně), ale jinak trend vývoje nevypadá přiznivě :-/
Mně by se líbil ještě palubní návodčí (jmenuje se to tak?). Kdysi byl v MSFS, když ještě dělali WW II (jinak vcelku blbě, ale ve své době měli některé průlomové věci). Bandasky i hák jsou samozřejmostí. Tedy měly by být : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Já jsem zrovna za tohle konkrétní tlačítko rád (konkrétně u Fw 190 je ten přepínač prostě dobrý ovládat manuálně), ale jinak trend vývoje nevypadá přiznivě :-/
Budeš mít Ta-152, co bys chtěl? Bude ti sice na houby (do těch výšek se nikdo z druhé strany nedrápe), ale éro to bylo krásný : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
-za 1. to bude ve hře imho uplně stejnej středověk, jakej zažívaj befka proti Gryfonům, Mustangům, 150octanům a pod... Ono sice jako jo, rychlostně to bude +- odpovídat, ale tu se něco přiohne na tom letadle (třeba možnost úhlu náběhu 50° bez ztráty stability, kompresibilita působící pouze na 4% letadel ve hře apod), aby ve výsledku se ty letadla svými stíhacími kvalitami nelišili víc jak o 1%, to by pak bylo přeci nehratelné... Viz třeba Gryfon vs. Merlin, dle RAF testů by měl být Mk.XIV ve všem lepší nebo minimálně stejnej jako Mk.IX a to včetně zatáčky! Tak si zkuste klasickej Dogfight Mk.IX vs. Mk.XIV... Stejnej případ na východní frontě, ty ruský křápy taky ohli tak, aby se blížili Befkum daleko víc než ve skutečnosti
-a za 2. Vám přeju ten středověk asi 40 vyrobených kusů Ta-152H, z toho polovina předprodukčních kusů, poperte se o ně zajímalo by mě, kolik z těch 20+20 se dostalo na frontu
Edit: to je pak teprve ten správnej středověk, když jedna 152H potká 20 Tempestů, 25 Gryfonů nebo 200 Mustangů... Miluju středověk
Upravil/a Hot_Dog dne 21-09-2023 11:49
Že nevíte co je to za šturma od 14:30 do 17:29? Většina z vás ho asi nikdy neletěla
IL-2: Serious Games. Episode 2
To jsem si mohl myslet, že se do čela BOXu naprdelí psychopat Zhiltsov aby se tvářil, že on za vším stojí i když byl po většina času mimo vývoj, protože s takovým kreténem Jason nechtěl pracovat, resp. takřka nikdo z toho týmu.
Upravil/a magot dne 30-09-2023 21:17
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.