Asi nejvíce mě "zaujaly" knoflíky pro nastavení elevace radaru a hned poté i ostatní tlačítka a přepínače na plynovce. Vůbec se mi nezamlouvá jak vypadají.
To vpravo je winwing. A když to prostě zblízka porovnáš s Thrustmaster, tak u něj ty knoflíky vypadají prostě děsně lacině. A dokonce i v komentářích pod videem je dost názorů, že to vypadá lacinně.
To je v prdeli všechny firmy, které za něco stojí dělají plynovky ve stylu překomplikovaných pajadel, které jsou určitě dobré pro borce kteří lítají třiskáče.
Ale co my normální?
Nepotřebuju dvojitou trotlu.
Jen kvůli této plynovce jsem si koupil starší X52 z druhé ruky.
Prostě díra na trhu.
Nebo neumím hledat?
Neměl by někdo nějakého tipa?
To je v prdeli všechny firmy, které za něco stojí dělají plynovky ve stylu překomplikovaných pajadel, které jsou určitě dobré pro borce kteří lítají třiskáče.
Ale co my normální?
Nepotřebuju dvojitou trotlu.
Jen kvůli této plynovce jsem si koupil starší X52 z druhé ruky.
Prostě díra na trhu.
Nebo neumím hledat?
Neměl by někdo nějakého tipa?
Jinak ta úplně nejprimitivnější konfigurace potřebuje upevnit ke stolu, protože je moc lehká.
Jenom tyto věci mají malinký "nedostatek". Jednotlivé zařízení se připojují do společné sběrnice. Ta se musí pořídit u některých výrobků zvlášť. Ta věc je totiž extrémně modulární a prvně se počítá k pevnému připojení k joysticku. Pokud tak není, je třeba tento modul: https://flightsim...-hid-main/
Tady je pak videonávod jak to dát dohromady: YouTube Video
Případně se to dá spojit i s joystickem a pak není třeba zakupovat ten USB modul, ale je třeba spojovací díl. YouTube Video
A nakonec tu je starý dobrý throttle quadrant od Saitek.
Upravil/a AJaromir dne 28-06-2023 10:03
Napsal jsem to asi trošku nepřesně.
Ja nechci plynovku primitivní nějakou levnou.
Chci ji naprosto dokonalou perfektní a tudíž muže být klidně i drahá.
Prostě nechci dvojitou alébrž JEDNOJITOU.
Napsal jsem to asi trošku nepřesně.
Ja nechci plynovku primitivní nějakou levnou.
Chci ji naprosto dokonalou perfektní a tudíž muže být klidně i drahá.
Prostě nechci dvojitou alébrž JEDNOJITOU.
Ještě je u VKB jedna možnost - pořídit si joystick a udělat z něj plynovku. Vydělá se pružinka a jenom se nastaví tuhost. Druhá osa se dá zamknout. Je tam na to přípravek. https://flightsim...-throttle/
Na FSExpo jsem nezaznamenal Eagle Dynamics. Ale Thrustmaster tam byl a údajně bude předmapovaný pro DCS:F-16. Stále mi ale něco říká, že se možná budou zaměřovat na jinou komunitu. Ale to je jen taková konspirace. YouTube Video
A když v zápalu boje bouchneš do toho "panickýho tlačítka" tak si to celý lehne na bok
Jinak Jaromír trefil hřebíček na hlavičku, protože NXT Gladiator do levé ruky je velice solidní alternativa throttle páky. Navíc se z toho dá udělat i šikovný kolektiv. Uvažuju o něm...
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.