To já žádný problémy dokazovat nemusel, jen sem zavolal a říkám:
Já:"Dobrý den, chci novou revizi kabelu, mám AMD sestavu a špatně mi to s ní funguje" Support:"Co nefunguje?" Já:"Klasika, vypadává zvuk, nejde připojit, ... Je to na internetu obecně popsaný, že sou s tím problémy a že mají všichni nárok na novou revizi kabelu, majitelé se sestavou AMD přednostně" Support:"Hm, dobře, nadiktujte mi SN a adresu kam máme poslat nový kabel..."
ale to bylo rok zpátky a Reverb byl 4 měsíce starý v HP záruce a od tý doby to mohli změnit a současnej postup odpovídá asi tomu co píše Magot, že chtěj něco posílat...
Jj, sraní se supportem bylo dříve, teď už to jde relativně hladce
Pokud máš RTX 4090 tak jo. Kdyby měl Pico 4 kábl pro DisplayPort byl by bezkonkurenční. Tahle se musí jet s kompresí a přes VirtualDesktop a na to je potřeba pořádné železo... YouTube Video
Pokud máš RTX 4090 tak jo. Kdyby měl Pico 4 kábl pro DisplayPort byl by bezkonkurenční. Tahle se musí jet s kompresí a přes VirtualDesktop a na to je potřeba pořádné železo...
Pro VirtualDesktop rozhoduje CPU, nebo více GPU a kolik má taková souprava input lag?
Pokud máš RTX 4090 tak jo. Kdyby měl Pico 4 kábl pro DisplayPort byl by bezkonkurenční. Tahle se musí jet s kompresí a přes VirtualDesktop a na to je potřeba pořádné železo... YouTube Video
b_že a jakej má kábl, šňůru na prádlo?
Upravil/a magot dne 27-12-2022 23:30
cus nufungujou me VR na vidlich 11 mate s tim take problem diky zustava to viset na uvodni obrazovce a hra se nezobrazuje ...zvuk do VR nabehne..diky
Cesta nejmenšího odporu je přejít zpět na W10 ..
Na 11ctky přejít tak za 3 až 5 let Taky mám 11ctky, sice na ntb, ale je to hotové neštěstí. To bych nepřál ani nepříteli
Ale abych nehanil jen MS, Apple s novým systémem macOS Ventura, je takové selhání, že je prakticky nelze používat. A to doslova.
Český VR headset Somnium VR1 - dostupný od 2Q/2023
Parametry jsou neskutečné: https://somniumti...deep-dive/
Eye tracking, 120 horizontal FOV, pancake lenses, pohodlné, superkvalitní passthrough, programovatelná tlačítka, modifikovatelné doplňkami z vlastních 3D printer tisků, není nutný žádný účet, je to čistě SteamVR only,...
Teď jen kolik to bude stát, ale obávám se, že hoodně.... YouTube Video
Tento headset vypadá veeelmi zajímavě:
Váha pouhých 127 gramů, OLED displej 2560x2560 per eye, pancake lenses, DisplayPort! a polstrování na míru pro každého uživatele.
Cena 1000$ bez lighthousů, ovladačů a audia. YouTube Video
Nová čepice od Pimax, už to má v DCS v MT režimu docela hlavu i patu. Asi už můžeme ty naše HPčka hodit za psem
Btw, ty sluchátka vypadají, že jsou stejně mizerné jako u HP .. YouTube Video
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.