Zdravím všechny . Nemá někdo z vás zkušenosti s programem T.A.R.G.E.T od thrustmaster.
Pořád se mi nedaří svázat oba ovladače v jeden a načíst do il2.1946. hledal jsem manuál cz. Ale nigde nic. Sledoval videa na youtube programování jsem trochu pochopil ale to spárování a uložení ne. Někde něco přehlížím ale co.
Il2-1946 , pa4.13.4m Steam verze
Win: 10
Joystick + plyn. T16000
USB rozbočovač aktivní .
Moc děkuji za každou radu. anglicky moc nevládnu jsem starší ročník.
A preco sa tie zariadenia snazis zviazat dohromady? Il2 podporuje viacej zariadeni.
Uz je to nejaky ten piatok co som mal Il2 1946 ale provozoval som X45 a pedale takze minimalne 2 zariadenia to zvladne.
... Nemá někdo z vás zkušenosti s programem T.A.R.G.E.T od thrustmaster ...
T.A.R.G.E.T používám bez problémů už cca sedm let; tedy hlavně pro stroje v DCS, ale z určitých historických důvodů mám udělaný profil i pro starého Šturmovika (verze 4.12.2m s HSFX 7.0.3). Co se týká hardwaru, já mám od Thrustmasteru HOTAS Warthog (grip mám přesazený na základnu T-50CM2 od Virpilu) a MFD rámečky, tahle zařízení tím pádem vidím v úvodním okně, když T.A.R.G.E.T spustím; ty bys tam měl vidět joystick T16000M a TWCS Throttle.
Nejdřív je třeba vytvořit profil. Po zmáčknutí tlačítka New Configuration se zadá název a adresář pro uložení profilu, ve druhém okně se zaškrtnou zařízení, co se budou používat, a v posledním se pak provádí přiřazování klávesových zkratek k tlačítkům a přepínačům, nastavuje se jejich fungování, sekvence atd. Nakonec se profil uloží. Spustit se dá přímo z toho posledního okna (Run configuration) nebo z úvodního (označit v seznamu na levé straně, stisknout Run). Při najetí kurzorem na název profilu v seznamu se vpravo rozsvítí šipečka, přes kterou se dá znovu dostat k oknům, kde se provádí editace profilu. Po spuštění profilu naskočí malé okno s informacemi o připojených zařízeních, dole uprostřed je tlačítko Event tester, kde si lze bez spouštění hry vyzkoušet, co se podařilo nastavit. To je celé, tedy alespoň já takhle T.A.R.G.E.T používám.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.