Úplně nejlepší. Teď je to teprve jízda. Ale to si ještě počkáte...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Heleďte pánové, možná o tom dávno víte, ale možná ne, FTC (Flying tin cans) pořádají pravidelnou, pokračující virtuální válku. Vypadá docela zajímavě. Zvou další piloty, tak kdyby to někoho zajímalo tady je link: https://pam.flyin...ans.com/#/
a tady je video vod Sheriffa, kterej to lítá YouTube Video
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak vono to tak nějak stojí za hovno všechno. Úplně všechno...
Aaale nebuď tak Opitzoidní
Tak zrovna v tomto konkrétním případě jsem se snažil projektovat do Horrida. Zajímavý prožitek ; )
Recept na Grog zpustlých námořníků: Půl litru vody dej svařit s 2 - 3 zrny nového koření, 10 zrny hřebíčku, kousek skořice, citronové kůry a šťávu z celého citronu a přidej půl kila cukru. Po svaření přilej tři litry bílého vína a nech přejít varem. Pak přidej litr koňaku a znovu povař, ale dej pozor, aby to neuteklo!! Po postavení na stůl se sundá puklice a páry se zapálí a hned zas se nádoba přikreje. Tím slavnostní obřad vaření grogu končí. A kdo ti řekne, že tam máš dát vanilku, tak mu dej přes držku!
Tak vono to tak nějak stojí za hovno všechno. Úplně všechno...
Aaale nebuď tak Opitzoidní
Tak zrovna v tomto konkrétním případě jsem se snažil projektovat do Horrida. Zajímavý prožitek ; )
Nevěra je hřích....
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Druhý bojový let 18.4. 20 minut před půlnocí, cílem je letiště na pobřeží, jen nedaleko východně od předchozího cíle. Startuju jako poslední ze skupiny, snažím se držet letounu před sebou, ale v obřím mraku skupinu opět ztratím. Chci přesto zůstat někde poblíž a letím proto pomaleji. Kanál je rychle za námi. Letouny jdou postupně na zteč, vidím exploze, šermující reflektory a samozřejmě divoký flak. Nedaří se mi vizuálně rozeznat žádný parkující letoun a tak si prostě vyberu skupinu hangárů v severovýchodním cípu. Padám pod ostrým úhlem a usazuji mihotající kravatku Stuvi na cíl, jeden z reflektorů mě ale ve stejný okamžik oslepil, nevidím vůbec nic, nerozeznám ani výšku, odhoz naslepo, pětikilo hangáry minulo asi o 100m a dopadlo úplně mimo prostor letiště. Rychle pryč a čeká mě dlouhý návrat, ani druhý let nepřinesl výsledek, předvedu alespoň ukázkový přistání a nakonec jsem rád, že jsem z toho pekla vyvázl bez újmy...
Ajvn napsal:
No ať tak nebo tak, obě grafiky jsou stejně z konce minulého století....
To já jsem dokonce z jeho bezmála poloviny, možná proto se mi zejména BoN docela líbí ; )
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.