November 23 2024 13:52:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Poznej ty fotky..
pSipi
To je myslim pokus s odpalovanim ICBM z lietadla. Supli raketu do dopravneho lietadla. Vyniesli hore. Tam ju na padaku zhodili a ona odstartovala v lufte.
Aspon teda v teorii.
V praxi sa dostrel rakiet zlepsil na tolko ze take veci nemali zapotrebi.

jardazov
Přesně tak.

YouTube Video

jardazov
A ještě jedno video

YouTube Video

LesniHU
Poznali spravne. Odhod, odpal a pokus se zapomenout...

Co je toto? Coz je otazka jen stredne tezka, tezsi je pak k tomu pridat "je to ..., ALE je tento kus je zvlastni tim, ze ..." :-)
shortfinals.files.wordpress.com/2013/09/800-w4050.jpg

Timofejic
LesniHU napsal:Co je toto? Coz je otazka jen stredne tezka, tezsi je pak k tomu pridat "je to ..., ALE je tento kus je zvlastni tim, ze ..." :-)
Čeho je toto trup vím, čím je ale zrovna tento kus zvláštní netuším.

magot
no co si tak matně pamatuju, tak to byl privátní stroj, nic na objednávku armády
www.peoplesmosquito.org.uk/wp/wp-content/uploads/2014/07/mosquito-prototype-w4050-hangar.jpg

Timofejic
magot napsal:no co si tak matně pamatuju, tak to byl privátní stroj, nic na objednávku armády
Ten by měl bejt žlutej a né vošmirglovanejCool

LesniHU
Jj, je to prototyp, jeden z mala dochovanych prototypu z te doby - vetsinou koncily havarii, neustalymi prestavbami na nove verze nebo nepratelskou akci.

Co je to? Odbornici mohou zkusit uhodnout i lod v pozadi.
hushkit.files.wordpress.com/2012/12/walrus.jpg

Timofejic
Walrus a nějakej CA typu Town, Sheffield?

LesniHU
Ano, Walrus, a taky jsem dosel k zaveru, ze je to trida Town. Ja tedy pouze diky porovnavani s jinymi obrazky, lode poznavam velmi tezko. Fotka je odtud.

Co je to a kde je to?
newbattleatwar.files.wordpress.com/2013/03/supemarine-southampton-fort.jpg

LesniHU
Nikdo? Supermarine Southampton, ok, to bylo tezke a ringlett je asi na horach. Odhad mista necham stale otevren, neverim tomu, ze takto ikonicky most nikdo nezna.

Co je toto?
hushkit.files.wordpress.com/2019/01/die_baade_152_in_originalgrocc88c39fe_2013.jpg

ringlett
Zdroj stáhnutí  Code

LesniHU napsal:

Nikdo? Supermarine Southampton, ok, to bylo tezke a ringlett je asi na horach. Odhad mista necham stale otevren, neverim tomu, ze takto ikonicky most nikdo nezna

Hm, kéž by hory. Od 25. bleju jak Alík, bože, jak já chtěl chcípnout. V neděli jsem se trochu sebral, tak jsme včera šli lovit tasmánské čerty, navázal jsem důvěrný vztah s Arou, ale kolem poledne jsem málem zkolaboval a chtěl všechno zabalit. Dneska zas ležím jak chabrus. Ale sledoval jsem vás. No spíš to zkoušel. Jak já bych bral ty hory ...

Most je ve Skotsku, Firth of Forth, ale tu moderní blbost naroubovanou na Badee 152 fakt neznám...

Edit. Sakra, to je nějaká malba na baráku...

Jara4
Baade 152 - památník v Gellmersdorfu.

magot
jsem koukal na vánoční speciál s Brůsem, Die Hard 2 a říkal jsem si, co je u všech přejetých koček tohle zač? Kdo to ví? Úsměv
impdb.org/images/5/55/DH2ESP1.jpg

LesniHU
Ja nevim, zaujalo me to uz pred lety, ale ne natolik, abych dohledaval, jestli je to skutecne letadlo - hadam, ze ne, takto nerozumne umisteni motoru se uz nedela, i kdyby se tim nosnik kridla nejakym kouzlem protahnul.

Jak se jmenuje tento pilot?
hushkit.files.wordpress.com/2018/12/1rnebk.jpg

magot
Byl to tak trochu chyták, šlo o těžce modifikovaný původně vrtulový Fairchild C-123 Provider pro film Úsměv
[img]http://warbirdsnews.com/wp-content/uploads/photo-Luigino-CALIARO-flight-14.jpg[/img] is not a valid Image.

Timofejic
LesniHU napsal:Jak se jmenuje tento pilot?
To je přece velitel dvacetiminuťáků.

LesniHU
Spravne, lord Flasheart.
Co je toto?
media.defense.gov/2015/Oct/08/2001298483/1200/1200/0/151007-F-DW547-003.JPG

Timofejic
Thunderscreech

LesniHU
Jj. Nejhlasitejsi letadlo vsech dob, konce listu vrtule se pohybovaly nadzvukove uz pri volnobehu, takze to bylo schopny poslat cloveka do bezvedomi jen hlukem. Obrazek z laskavosti muzea USAF.

Co je tohle?
[img]https://ruslet.webnode.cz/_files/200006237-66eda68e19/MiG-27K_013.jpg[/img] is not a valid Image.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,142 návštěv