November 21 2024 15:55:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 1
saldy

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Legenda o Musashi
Kukuloo
skus vymazat IL-2 Sturmovik 1946\Missions\Net\cache
Letka_13/Kukulo

LesniHU
cache jsem promazal, windousi firewall je vyply, cim dal vic to na me pusobi, ze me z nejakeho duvodu vykopne server.

magot
server ale pošle hlášku, že tě vykopnul

Kukuloo
Mozno erichos, server guru ma skusenost s timeoutom. Pisnem mu.

Zaroven, nasiel som nake timeout riesenia tu na na svk, netusim vsak ci je to tvoj pripad:

https://vwings.ne...ost_242593

https://vwings.ne...ost_190203

https://vwings.ne...ost_252409
Letka_13/Kukulo

LesniHU
Dik, ale nepise to timeout, se serverem to komunikuje a je to záležitost okamžiku, kdy mě něco odpojí. Jsou verze hry správně?

Kukuloo
Vecer erichos kukne na log. Ale tam zvycajne moc toho nie je.

Verzia je HSFX 7.0.3

Skusil som sa pripojit aj bez modpacku a pripojilo ma.

Instaluje sa to na 4.12.2

Robil si instalaciu z cistej hry ci si stiahol hsfx so sturmom z ulozto?

Edit: skus sa pripojit na hsfx aoe alebo aop bez modpacku, len s hsfx: http://www.acesov...index2.php

Len, hm, neviem ci funguju, ci nie so down. Skusim po robote.
Upravil/a Kukuloo dne 06-12-2021 10:32
Letka_13/Kukulo

magot
@Saldy - ty nepoletíš? Potřebuju někoho do dvojice, jinak se ztratím jak ta letka Avengerů a už mne nikdo nikdy nenajde Šklebící se

erichos
LesniHU napsal:

Dik, ale nepise to timeout, se serverem to komunikuje a je to záležitost okamžiku, kdy mě něco odpojí. Jsou verze hry správně?

Ahoj. Čiže začne loadovať hru a pri určitých percentách odpoji alebo ani nezačne loading?

http://www.letkaorel.eu
LesniHU
Zadam heslo, problikne okýnko uspechu, pokud to stihne (obcas nestihne), a hned vyskočí okénko, ze se ztratilo spojení, z důvodu ztráty spojení, nebo jak to tam je naformulovano. V netcache vznikne soubor, predpokladam tedy, ze se stahne mise a hned pote to spadne.
Hsfx jsem stáhnul s integrovanym sturmem, jiný server zkusím.

saldy
magot napsal:

@Saldy - ty nepoletíš? Potřebuju někoho do dvojice, jinak se ztratím jak ta letka Avengerů a už mne nikdo nikdy nenajde Šklebící se

Jsem teď a budu ještě mimo domov, ale plánuju iloje zprovoznit, takže snad příště.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Kukuloo
AOE/AOP su dole Smutný
Letka_13/Kukulo

magot
LesniHU napsal:

Zadam heslo, problikne okýnko uspechu, pokud to stihne (obcas nestihne), a hned vyskočí okénko, ze se ztratilo spojení, z důvodu ztráty spojení, nebo jak to tam je naformulovano. V netcache vznikne soubor, predpokladam tedy, ze se stahne mise a hned pote to spadne.
Hsfx jsem stáhnul s integrovanym sturmem, jiný server zkusím.

možná je ta instalace v něčem nekompatibilní
taky se mohla špatně stáhnout některá knihovna sfs, která dělá problém
doporučuju zkusit instalaci z jiného zdroje

//edit
ještě mne napadá jedna věc, jestli si na firewallu původně povoloval il2.exe na čisté verzi a poté nastartoval HSFX7, tak by teoreticky mohlo dojít k detekci security problému, že to původní il2.exe bylo jiné než to, kterým se spouští hsfx7. HSFX7 má odlišné - hacknuté exe. Charlie tam kdysi cosi přidával v rámci načítání files.sfs .. no a widle by to mohli vyhodnotit jako podvržené exe. (Ale asi spíš asi ne)
Btw, ve skutečnosti má i ofiko IL2 hacknuté exe (156kCool, ale nikomu to neříkejte Šklebící se Na to 4 megové exe už neměl nikdo nervy ..
Upravil/a magot dne 06-12-2021 18:45

Kukuloo
Mne ten link na ulozto uz nefunguje. Ked dam vyhladavat najde, ale nefunguje.
Letka_13/Kukulo

magot
Kukulo, testoval jsem Hellcat a je zcela retardován pro vzlet z pomocných letadlových lodí:

Start z doprovodných letadlovek (které jsou poblíž nosičů SB2C a avengerů)
1) - nemožnost vzlétnout s 1x 500kg bomb + HVAR + 100% paliva
2) - nemožnost zvolit si 1x 500kg bomb BEZ hvar
3) - nemožnost zvolit si 1x 250kg nebo 2x250kg
4) - HVAR jsou pro tuto misi úplně k ničemu a jen překážejí ve vzletu z pomocné letadlovky
5) - couvnout na pomocné letadlovce je takřka nemožné, aby byla rozletová dráha delší, hra posadí letoun defaultně, doprostřed což je problém ..

Co je OK
1) - start z mateřských letadlovek (z těch dlouhých) v jakékoliv konfiguraci je OK - ale start je velmi vzdálen startu bombardérů - tzn. úspěch jejich nalezení = minimální Šklebící se
2) - start bez bomb v stíhací konfiguraci z pomocných letadlovek je OK, v tom případě budu v misi celkem na hovno, vyjma odvedení palby na sebe aby specielně SB2C měly prostor na odhození torpéd

Je možné mít kompletní výběr zbraní pro hellcat a mít možnost např. volby 1x250kg bomb aby bylo možné si lépe nastavit konfiguraci pro start z pmocných letadlovek?

Teoreticky mohu ale letět sám z té jihozápadní pozice z mateřských letadlovek a napadnout Musashi s těmi HVAR a 1x 500kg a nechat osudu helldivery.
Ale to by byl ten smutnější scénář Šklebící se

tohle je spíše ten vzácnější snímek, vě většině případě provádím očistnou koupel, v rámci přistání na těch pomocných nosičích Šklebící se
i.imgur.com/L5KdAUS.jpg
Upravil/a magot dne 06-12-2021 20:33

Kukuloo
Vsetky lietadlovky v misii maju katapulty.

Hellcat je uplne vedlajsi stroj v scenary misie, ale kedze idea je aby potieral flak a viazal na seba AAA, tak mu mozme dat plny loadout. I ked teda je zatial len jeden Šklebící se

Co si myslel tym start je velmi vzdálen startu bombardérů- tzn. úspěch jejich nalezení = minimální? Úsměv
Letka_13/Kukulo

magot
jo počkat, tak v tom případě už jsem zapomněl jak se ten katapult používá Šklebící se
no s tím nalezením jsem měl na mysli, že kdybych startoval z té jiho-západní pozice mateřských letadlových lodí, tak se spojit např. s helldivery s mými "pokročilými" schopnostmi navigace na takovou vzdálenost v tak dynamickém prostředí je takřka nemožné Šklebící se Oni poletí někde z horoucích pekel 200 km severo-východně ..

Myslel jsem že bych letěch kus před nimi a až by šly na odhoz torpéd, tak bych dajvoval okolo Mushashi aby na ně pokud možno co nejméně střílely, protože i tak budou padat jak kachny ..
Upravil/a magot dne 06-12-2021 22:00

Kukuloo
Narolujes na zaciatok tej kolajnice katapultu a das kliny. Ono ta to vycentruje na poziciu. Vykuris plny kotol a znova das kliny. No a ono ta to posle kade lahsie.
Letka_13/Kukulo

magot
Kukuloo napsal:

Narolujes na zaciatok tej kolajnice katapultu a das kliny. Ono ta to vycentruje na poziciu. Vykuris plny kotol a znova das kliny. No a ono ta to posle kade lahsie.

ok, zkusím ;-)

Kukuloo
Neboj, ta juhozapadna flotila tam je len pre trening. Vsetci poletime z tej vychodnej flotily. Saldak v 7. prispevku na predoslej strane postol mapu ako to bude vizerat.
Letka_13/Kukulo

Kukuloo
Lesniku, asi by ti pomohlo keby niekto sturma s hsfx uploadol znova na ulozto? Si myslim. Pilotov mam malo, nerad bych o niekoho prisiel. Sice to zvycajne byva, ale drvivu cast problemov sme vyriesili. Tento timeout je ale naky speci.
Letka_13/Kukulo

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,006,285 návštěv