Nevite jak presne funguje to Fee? Prvnich par jobu, jsem zaplatil 100$ a dobre.. a ted to po mne chce treba 3000$ u jobu za ktery dostanu 10000$ a nejsem si vedom, ze bych treba poskodil naklad nebo masinu.. Je to hrozne demotivujici, skoro jako koukat na vyplatni pasku...
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
V Fee jsou i náklady na provoz..nafta, olej, opotřebení kol.. musíš koupit licenci, ted bohužel z hlavy nevím jak se jmenuje a doplňovat spotřební materiál přímo v depu. Je to o polovinu levnější. A pak už platíš jen za znečištění prostředí.
V Fee jsou i náklady na provoz..nafta, olej, opotřebení kol.. musíš koupit licenci, ted bohužel z hlavy nevím jak se jmenuje a doplňovat spotřební materiál přímo v depu. Je to o polovinu levnější. A pak už platíš jen za znečištění prostředí.
Diky, uz chapu Ono je to dokonce i celkem hezky rozepsane na tech uctenkach.. jenom bych je nesmel hned zahazovat
jj, tu licency se vyplati koupit co nejdrive, jinak z toho pak muze byt clovek docela smutny.. Akorat koukam na kazdem nadrazi asi neni neni uplne vse.. napr. pohone hmoty jsou asi jen na nejakych tech vetsich..
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Taky se vam stava, ze vam vykoleji vagonek aniz byste prekrocili povolenou rychlost?
Stalo se me to nekolikrat u prevozu praznych vagonu a byl to pokazde ten posledni.. tak nejak si rikam, ze to bude asi bug.. pravdepodobne se diky tomu, ze neni zatizeny nakladem asi nejak rozhoupa a vyskoci z koleji asi tam neni zadny replay coz?
A jednou se me to stalo, pri rozpojovani dvou nakladu.. odpojil jsem jednu cast a chtel jsem odvest do cile druhou.. kdyz jsem se rozjel, tak masina sama brzi.. tak si rikam, co to je za bordel.. masinka odbrzdena, i tlak OK.. takze by to melo jet.. tak zkusim znovu.. s potizema se rozjedu (ackoliv tahnu 50t nakladu) a hned po ubrani plynu, zase stojim... tak vylezu a zase posledni vagon vykolejeny.. a to jsem se jen rozjel po rovince bez vyhybek nic.. takze to muselo asi vypadnou ve chvili odpojeni, te druhe casti nakladu.. Takze -10000..
Trochu me to sere toto tak nevim jestli delam neco blbe ja..
Já si kolikrát hlídal celou soupravu, dokud přes veksle nepřejedou všechny vagony, ale dost často to byl vůz ani ne v polovině soupravy a vždy prázdný..
Dodnes si pamatuju, jak mě seřval 60ti letej strojvedoucí, který mě zaučoval, když jsem s tímto skokanem v depu v Přerově s heslem přískokem vpřed narval do stojícího Pershingu
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.