Ještě bacha, staré desky nemají TPM 2.0 integrovaný chip, pouze externí patici a pokud jsi před x lety TPM modul pro konkrétní desku nepořídil máš problém.
Petsilde, s ohledem na to, že na DCS už nemám čas a nové stroje už neumím ovládat, tak jsem se toho podpisu vzdal. A moje deska má TPM 2.0 a je tam možnost i doplnit vlastní TPM čip.
Petsilde, s ohledem na to, že na DCS už nemám čas a nové stroje už neumím ovládat, tak jsem se toho podpisu vzdal. A moje deska má TPM 2.0 a je tam možnost i doplnit vlastní TPM čip.
Já trvám na obnovení tvého originálního podpisu.
Upravil/a petsild dne 30-10-2021 08:33
To už se možná vyplatí počkat dalšího půl roku na 4xxx generaci, která má údajně zase přinést skokový nárůst výkonu.... Levnější asi nebude, ale mohla by stát podobně a přinést za ty prachy více výkonu...
Watch CEO Dr. Lisa Su present the AMD 2022 Product Premiere on January 4th, 2022, highlighting upcoming computing and graphics solutions from AMD and its partners, and showcase how AMD will drive best-in-class high-performance computing experiences for gaming and entertainment.
Už ji mám doma.
V BOX FPS z cca 50 se středním nastavením na cca 85 s max. nastavením…
V DCS je to ještě lepší se středním nastavením bylo 25 FPS a s vysokým na nové GK se to šplhá na 85 FPS i výše.
O WarThunderu nemluvě tam FPS přesahují 200. GTX 670 mi zabrala 3 místa a napájení bylo 8+6 pin RTX 3060 zabírá 2 místa a napájení je jen 8 pin tak jsem ušetřil jeden kabel ze zdroje. A tady jsou výsledky z 3D MARK RTX 3060 https://www.3dmar.../71348906? GTX 670 https://www.3dmar.../71342999?
No, taky jsem vyhodil peníze za zbytečnost....
Nekoupil jsem grafiku, ale zbytek počítače....
Novou desku jsem podpořil procesorem i9-12900K, 32GB RAM DDR5 a harddisk M2
Oproti tomu, co jsem tam měl předtím dost rozdíl i s mojí starou 1070ti
Jen ten chladič se do skříně skoro nevešel.....
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.