Pardon, že vám vstupuji do diskuze ( a opět se skláním před vysoce nadstandardními znalostmi, zde). Jen jsem si vzpoměl, že problém s odpadavajícím se ocasem nesužoval hen Tiffyho. Počáteční série Tempestu (která ve hře není)tímhle nešvarem přece trpěla taky a byl pro ni typický "zápasnický pás"stejny jako u Tiffyho. Přitom Tempest už je zcela jiný stroj. Ale evidentně se to - napodruhé - povedlo odstranit, ne všechny rané Tempíky to tušim měly a série 2 už ne. Teď se mi nesmějte, vycházím ze"čtvrtkového" modelu od Eduarda, on ten Tempest byl - můj názor - na pozemni stíhačku postavený místy masivně. Na modelu z něj před ocasem hezky lezou nýty, jako na Hrábich nebo A-10. To jiné letadlo snad nemá.
Co mě ale ve hře překvapilo je snad malá účinnost "palubních děl". Měl jsem za to, že Hispanky byly schopny sundat subtilní 109 po jedné salvě a zdá se mi, že musíte do protivníka poslat až moc granátů. Je to ok, nebo jsou Hispanky ve hře slabé ?
No, Hispana ve hře rozhodně nejsou slabá, ze spojenecké výzbroje je to nejlepší výzbroj, co je ve hře k dispozici... Naopak ostatní výzbroje, zejména .50 M2 Browningy jsou oproti Hispánům ve hře velmi slabé, sem si 100% jist, že takový rozdíl mezi těmito dvěma nejpoužívanějšími výzbrojemi, jak je to teď ve hře prezentované, rozhodně nebyl... IMHO je to tak, že Hispána se chovají plus mínus tak jak bych očekával a .50 sou příliš slabé. Dřív nebyly, ale cca rok a půl už sou...
To co píšeš o Hispánech naprosto naprosto nesouhlasí s tím, co my pozorujeme a bude to chtít zlepšit nejspíš střelbu Ale neboj, trocha tréninku a za chvíli to pude samo
Upravil/a Hot_Dog dne 24-08-2021 00:32
Tak já se učim Ale jak tak čtu zpèt tak pár věci nechàpu. Třeba k čemu ve válečnému simu je pilotovatelna Dakota/ Skytrain. Vždyť je to sedíci kačena. Nemá kulomety, ani pumy. Pochopil bych ji na nějaké budoucí mapè Středniho východu Izrael vs. Egypt nebo kdyby dělali 'Nam ale k čemu je tady?
B-25 souhlas. Důležitý střední taktický bombardér/bitevník/lovec lodí. B-26 se mi odmala líbil ale neřikalo se mu "the Widowmaker" pro nepěkné vlastnosti. Lepši by byl Invader, ne ? Nejmodernější US mid bomber/attacker... A má i HVAR. Plus pořádnou baterii M2 a dálkově řizenou věž.
Ale stejně ve hře chybí "Heavies". Co to je za západní frontu bez Létajících Pevností a Liberátorů ? On by se hodil i Lancaster, který nebyl ani v IL '46. Jasně, je to převážně noční bombardér, ale nálety s Grand Slamem nebo Tallboyem by nebyly zlé...o Dambustingu nemluvě.
A stejně tak by se mi libily noční mise...Battle of Kammhuber line. Wilde Sau, Rhubarby, radarové stíhání, hloubkové noční nálety s Mossie.
Tempestu se zcela jistě ocas nelámal ani v první verzi.. Možná prototyp ještě s ocasními plochami z Typhoonu.
Hispana jsou někdy trochu jak Pandořina schránka. Už jsem sestřelil Němce na jeden zásah a už mi odletěl po 30ti zásazích ( dle statistik na online serverech).
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Si říkám nějakou dobu proč hra vypadá tak hnusně? Měl jsem vypnutý nějaký filtr
[img]https://ijncluny.estranky.cz/img/original/407/filter-off.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://ijncluny.estranky.cz/img/original/408/filter-sharp.jpg[/img] is not a valid Image.
New Clouds vs. Old Clouds Technology Performance Video
This is a video to show you the difference in performance of our old clouds vs. our new and improved clouds in IL-2 Sturmovik: Great Battles series. Not only do they look better, they perform better. These clouds are still WIP, but coming soon to Sturmovik!
There has also been some good news with some research endeavors Jason has working on. If all goes well It may bring a new warbird to our skies. One that many of you have asked for. Stay tuned for more on that.
Si říkám nějakou dobu proč hra vypadá tak hnusně? Měl jsem vypnutý nějaký filtr
[img]https://ijncluny.estranky.cz/img/original/407/filter-off.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://ijncluny.estranky.cz/img/original/408/filter-sharp.jpg[/img] is not a valid Image.
There has also been some good news with some research endeavors Jason has working on. If all goes well It may bring a new warbird to our skies. One that many of you have asked for. Stay tuned for more on that.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.