Zdravím. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo s tím má zkušenost. Vyplatí se upgrade z Rift S na HP G2? A případně proč(ne)? Primárně pro DCS a MSFS. Díky za názory.
Zdravím. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo s tím má zkušenost. Vyplatí se upgrade z Rift S na HP G2? A případně proč(ne)? Primárně pro DCS a MSFS. Díky za názory.
Mám s tím zkušenost a určitě vyplatí. Nicméně abys mohl G2 skutečně rozumně využít, tak potřebuješ dost výkonnou mašinu. HW náročnost G2 oproti Riftu S je enormní.
Určitě zvládne. S takovým hardwarem je škoda mít "jen" Rift S. Nicméně všechno je to o detailech a o rozlišení v rámci kterého necháváš grafickou kartu počítat scénu. Já se tedy DCS věnuju výjimečně a MSFS poslední roky vůbec, ale ani RTX 3080 Ti není dostatečně výkonná na to, aby v IL-2 BOX jela bez celkem velkých kompromisů. Nicméně já jedu na 90 Hz/FPS. 45 i 60 jsou pro mé oči (nebo spíš mozek) nepoužitelné. V těch 45 (pokud ti to vyhovuje) by to mohlo být lepší. Tak jako tak pro tebe ten Rift S smysl určitě má. Navíc ho v téhle době už (údajně) dostaneš s novým kabelem.
Hele nevim jestli to G2 podporuje nebo ne. Já se objednal primo plug pro pimax. Nicmene ty snímače budou vsude asi stejný. Jedinej problem tady toho hand trackingu je, že ti to snímá ruce pouze v nejakým uhlu. Takže třeba když bych chtěl něco mačkat na bočních panelech, tak se tam musis kouknout hlavou.
HP support: Dneska jsem tam volal, že chci novej kabel (abych to pak prodal s obouma ) a neveřil jsem vlastním ušim. Oni po roce vědí, že vyrabí VR a dokonce mají info o novým kabelu! Nicméne si to vyžádalo stejne 5 hovorů
magot napsal:
Hlavně ať to nevidí Cibule, jinak za to utratí poslední úspory
Pozdě.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Pánové, nesetkal ste se nekdo s tím, že pokud clovek vleze do VR v DCS tak se mu trhá obraz jako kráva, ale jakmile je out of box (proste alt tabnutý nekde na ploše) tak to jede krásně plynule? já už začinam být zoufalej
Tak jsem zkousel i reverba a tam to delá taky, akorát se to projevuje jakoby dropem FPS, ale nikde neni zaznamenanej, žadny spiky na steam vr nikde nic.... nebejt pimaxu tak si toho nevšimnu
Určitě zvládne. S takovým hardwarem je škoda mít "jen" Rift S. Nicméně všechno je to o detailech a o rozlišení v rámci kterého necháváš grafickou kartu počítat scénu. Já se tedy DCS věnuju výjimečně a MSFS poslední roky vůbec, ale ani RTX 3080 Ti není dostatečně výkonná na to, aby v IL-2 BOX jela bez celkem velkých kompromisů. Nicméně já jedu na 90 Hz/FPS. 45 i 60 jsou pro mé oči (nebo spíš mozek) nepoužitelné. V těch 45 (pokud ti to vyhovuje) by to mohlo být lepší. Tak jako tak pro tebe ten Rift S smysl určitě má. Navíc ho v téhle době už (údajně) dostaneš s novým kabelem.
Díky moc. G2 je na cestě 😊
Kdybyste někdo měli zajem o necelý rok stary Rift S v záruce, tak dejte vědět. Cena bude příznivá.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.