Já si pěchotu nevybavuju ani v Apache. V Hindu si jí vybavuju ve dvou ze tří kampaní. Myslím právě, že mě Apache bavil míň, pravě kvůli absenci pěchoty. Ale vzpomínky mohou klamat. Co v následujícím simu z této rodiny - Fighting Falcon. Byla nebo nebyla? :-)
Rather surprised this was missing from the early access quickstart guide! So let's address that.
Defensive systems! Controls, How to use the SNARS/ ASO-2V Countermeasures and programming for Chaff/Flares, RWR (SPO-10) with the early access release of the DCS Mi-24P Hind!
Já si pěchotu nevybavuju ani v Apache. V Hindu si jí vybavuju ve dvou ze tří kampaní. Myslím právě, že mě Apache bavil míň, pravě kvůli absenci pěchoty. Ale vzpomínky mohou klamat. Co v následujícím simu z této rodiny - Fighting Falcon. Byla nebo nebyla? :-)
The Summer Sale has now started. This is your chance to grab a great deal on your next aircraft or map, or both! Until the 12th of July 15:00 UTC, get up to 50% off our most popular modules, and 30% off DCS: F/A-18C Hornet, A-10C II Tank Killer and DCS: Supercarrier.
stejným způsobem jdou udělat i všechny Chuck´s guides
Vďaka Zifi
To nestojí za řeč. Jen si napište kdokoliv o cokoliv? Já jsem si přeložil co jsem potřeboval. Přebral jsem kow how od od týpka co dělal výše postovaný překlad F/A-18C. Je to jen trocha klikání.
Hele já nevím, každé je to jiné a podle mne, když vidím to srovnání, má každá ta scenérka silné a slabé stránky. DCS má rozhodně detailnější a hezčí jednotlivé objekty, jako jsou domy, zejména ty architektonicky náročnější. Jsou tam podle mne také lépe udělané cesty a hezčí voda. A asi bude také přesnější umístění objektů díky tomu, že je to mapa dělaná ručně. Na druhou stranu MSFS má podle mne lépe vyřešené, jak to všechno, tj, objekty, vegetaci, vodní plochy i terén spojit do jednoho celku tak, aby byl výsledek více podobný realitě. V DCS je na první pohled vidět, že je to umělá scéna, u MSFS člověk musí vteřinku či dvě přemýšlet, než mu to dojde.
Je zřejmé proč tomu tak je a také, že cíl každého z těchto simů je jiný. DCS je můj nej simulátor, ale MSFS létám také. Je to prostě každé jiné, a myslím, že to proto tak úplně nelze srovnávat.
Tapi napsal:
u MSFS člověk musí vteřinku či dvě přemýšlet, než mu to dojde.
ano, tento efekt dělá (hnusná) fototextura .. už od dob Flashpoint .. není nic lacinějšího jak dodat člověku tento pocit ..
s tímto efektem můžeš otexturovat deseti-polygonovou krabici abys dosáhnul pocitu, že to z dálky vypadá jak panelák v reálu.
Na druhou stranu FS umí tu přírodu už celkem na úrovni a dokáže takhle udělat celou zeměplochu a to už není vůbec špatnej výsledek na co zase DCS nemá a nikdy nebude mít v takovém rozsahu.
Infrastrukturu pořádně neumí a ještě nějaký čas umět nebude.
Osobně jsem moc rád že se touto cestou "foto" světa DCS nevydalo ačkoliv touto cestou kdysi začalo viz. Lock On a Kavkaz v 1.2.
Vyčištěné ručně dělané textury a přesné modely 3D modely jsou stále vrchol umění simulátorů.
Upravil/a magot dne 22-06-2021 23:06
Jo souhlas, zblízka jednoznačně vede DCS, kde jsou mnohem ostřejší textury všeho. Já porovnával hlavně ty záběry z videa, které jsou spíše z větší dálky. MSFS používá podle mne pro docílení celkového efektu kromě bitmapy povrchu ještě dvě věci: vegetaci (v DCS jsou vždy viditelné jednotlivé stromy, MSFS je umí spojovat do opticky přirozenějších ploch vegetace) a ambient oclusion, tj. stíny na hranách objektů a na rozhraní objektů a země (někomu se to líbí, někomu ne, já ji mám rád, protože pomáhá objektům lépe zapadnout do okolí, kde jsou umístěné).
Podle mne je MSFS z výšky reálnější (chce to ale tak min 500 stop), kdežto u země (třeba pro vrtulníky, WWII apod) je rozhodně hezčí DCS.
• "CommandDialogsPanel" error in multiplayer fixed
• Crash when pilot engages jettison cover fixed
• Player on commander place loses control after firing ATGM from operator place - fixed
• AI reporting targets crash fixed
• Quick Start mission "Syria: H-4 Take Down" fixed
• Quick Start RU Manual Early Access version added
DCS: A-10C Warthog by Eagle Dynamics
• A-10C-Training-Navigation.miz fixed
DCS: Spitfire LF Mk IX by Eagle Dynamics
• Historically more accurate belt mixes
Known Issues
• Mi-24P ‘Readjust Free Turbine RPM Switch - Decrease' command {RAlt+NUM-} doesn’t work
• ‘Mi24P-Training-2-ATGM Employment’ lesson without voiceover
• Mi-24P {LAlt+F1} view is not ready yet and may contain artifacts
[img]https://img15.rajce.idnes.cz/d1503/11/11057/11057247_45659f63d9764a3a52746cec332994fd/images/DCS_2021_06_30_19_39_27_448.jpg[/img] is not a valid Image.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.