Zdravím, prodám pedály, vyráběny na zakázku (domácí dílna).
Známky používání, plně funkční. HW i SW kalibrace možná. Založeno na Arduino, windows je detekuji bez problémů. Využíváno v DCS World bez problémů. Ideálně osobní předání ústecký kraj (doprava je problematická z důvodu náročnosti balení). Cena 2000,-
To jsou Happyho pedály. S Arduinem dokonalé, prakticky nezničitelné. Za tu cenu zadarmo (disclaimer: Jumbíka neznám, provize za reklamu je deset procent ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
To jsou Happyho pedály. S Arduinem dokonalé, prakticky nezničitelné. Za tu cenu zadarmo (disclaimer: Jumbíka neznám, provize za reklamu je deset procent ; )
Chvíli jsem uvažoval, že si koupím ještě jedny. Ale asi je to blbost ; ))
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tyhle moje jsi v podstatě platil ty, pokud si dobře pamatuju. Já pak jen dokupoval to arduino. To už bylo za Sorosovy ; )
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.