November 24 2024 09:02:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
Baron
Mal by byť Úsměv
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
Hajzlové ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rony
Ahoj,
včera v akci jsem si pořídil Bodenplate. Hlavně kvuli Spitfirovi. Poté co jsem ho však vyzkoušel v quick battles, tak mám smíšené pocity. Z il2 1946 si pamatuju jak výborně točil. Tomu je tak i zde, ale já nejsem schopen to využít, protože vždy po delším točení dostanu black out. Normálně bych asi i měl za to, že problém je ve mě, ale s jinými letadly tento problém nemám. S Jakem točím do co to jde a maximálně dostanu mírný blackout, který rychle potlačím zvolněním, ale nepřítele bez problému utočím. Se Spitfirem to je zcela nereálné.
Asi mi něco uniká.

606_Druindin
G limity jsou pro spojence neúprosné a ve spitfiru, který je schopen udělat velmi ostrou zatáčku je náročnější hlídat si únavu pilota než u jiných strojů.
Dá se na to časem zvyknout, ale točit jako ve starém šturmu s tím nepude Úsměv

Zkus na vysokých rychlostech točit mírněji a teprve po snížení rychlosti za to víc zabrat.
Aktuální G zatížení máš vlevo dole u digitálního ukazatele kurzu.

Rony
No je to takové divné, ani s Bf 109 takové potíže nemám. Přijde mi to takový tradiční přístup, že s ohledem na ruské vyvojáře, že spojencům to vždy tak trochu osladí. Zkusím se soustředit na ty rychlosti. Možmá je problém, že Spitfire je na to jak dobře točí příliš rychlý, oproti jiným kroutícím strojům.

AJaromir
Asi je to tím, že Spit měl relativně velkou výchylku výškovky k poměru vychýlení páky. Páka šla přitáhnout cca 14° a výchylka výškovky byla cca 31°
Při ryhlsoti cca 210mph a vychýlení páky o 1.5° (u skutečné páky to je výchylka 2cm, u joysticku warthog to je 4mm) dojde k přetížení okolo 1,8g a na výškovku působila síla okolo 9kgf.
Upravil/a AJaromir dne 29-05-2021 14:43

606_Temp
Sput je neobratný, protože je moc obratný. Nic nepochopitelného, ne?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Rony
AJaromir napsal:

Asi je to tím, že Spit měl relativně velkou výchylku výškovky k poměru vychýlení páky. Páka šla přitáhnout cca 14° a výchylka výškovky byla cca 31°
Při ryhlsoti cca 210mph a vychýlení páky o 1.5° (u skutečné páky to je výchylka 2cm, u joysticku warthog to je 4mm) dojde k přetížení okolo 1,8g a na výškovku působila síla okolo 9kgf.

Díky. Tím se to vyjasňuje

Baron
Tak Cibulko, Typhoona máš k dispozícii Úsměv
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
Wow. Fáááákt? Teď jsem dorazil domů. Jdu na něj. Dík.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

ringlett
Je to jasné TP-O a TP-N pana Maňáka nebudou.
Máme k dispozici třetí a čtvrté výrobní provedení. Výroba od listopadu 43 a května 44, liší se tří a čtyř listou vrtulí.

http://www.wwiiai...ntest.html
Upravil/a ringlett dne 01-06-2021 22:16

310_cibule
No, s odsouvací kabinou a už bez dveří : ( Já bych dveře moc chtěl... I bych si za ně připlatil ; )))

ringlett
310_cibule napsal:

No, s odsouvací kabinou a už bez dveří : ( Já bych dveře moc chtěl... I bych si za ně připlatil ; )))

Pevně jsem doufal, že dveře budou v možnostech úprav.

606_Temp
To si šetří na Early Typhoona, kterého vydají beztak zvlášť a se 7/9 lb Sabrem. Celkem mne překvapilo, že máme i 11lb motor.
Líbí se mi.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
310_cibule
ringlett napsal:
Pevně jsem doufal, že dveře budou v možnostech úprav.

On Jason už před delší dobou na fóru psal, že se s dveřmi nepočítá. Možná kvůli tomu, co píše Temp.

Ale je to pěkná bestie, taky se mi líbí.

1stCL_Fucida
606_Temp napsal:

To si šetří na Early Typhoona, kterého vydají beztak zvlášť a se 7/9 lb Sabrem. Celkem mne překvapilo, že máme i 11lb motor.
Líbí se mi.

My na všechna spojenecká letadla reagujeme: "My máme G-6!". 3x recyklovaná, 3x zaplacená a stále neokoukaná a stejně mocná Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Baron
Preferujem FW pred Bf Úsměv
Hals - und Beinbruch!

VioletLightning
já preferuju FW i Bf
před laufama mých kanonů

kartičku místo fotky do kabiny si budu muset udělat sám?

WT_Horrido
310_cibule napsal:
EAW jsem měl moc rád. Nalétal jsem na něm stovky hodin. Dneska už dávám přednost poněkud sofistikovanějším simům. Asi je něco za něco. Ale klidně se tu můžeme pošklebovat popř. nadávat dál. Hodně to posouvá věci kupředu.

Sofistikovanější? V čem? Ve fyzice? Kreré si 90% lidí reálně nevšimne a ani je to nezajímá, pokud se letadla nechovají zcela mimo představu reality. V grafice? To je teda v roce 2021 opravdu sofistikovanost...

Věci posouvá kupředu kupovat ty sračky pořád znovu a dál a dávat tím najevo že sračky jsou vyhovující.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
jirik napsal:

DD 282

Brzy se prý dočkáme Fokkera D.VIII.

https://forum.il2...nt=1095253

WOW. Tak to je neuvěřitelné! Už za týden! Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,396 návštěv