November 24 2024 13:43:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
Tommy-
Tak z tej šifry, ktorú Jason hodil na oficiálne fórum vyšlo DAKOTA AND MORE a dátum oznámenia na 26.5. Takže s lietatelnou C-47 to vyzerá sľubne a uvidíme, či prekvapí ešte niečím ďalším Mrknutí

saldy
B-25 bych hádal k tomu.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
310_cibule
To by byl nářez. A ještě raději bych B-26.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Baron
Mna by viac potesilo oznamenie Pacifiku alebo MTO Úsměv

1stCL_Fucida napsal: Jinak mě u Luftwaffe chybí bombardér pro druhou polovinu války. Ju 88 S, případně nějaký Do 217.

Suhlasim. Dal by som si povedat Ju-188 alebo Greifa. Njn...
Hals - und Beinbruch!

606_Temp
Právě oznámili, že bude letatelna Dakota/Li-2. Už mají i nějaké screeny modelu kokpitu. Bude to "colector" do BON.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
310_cibule
Pre-ordered.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

ringlett
606_Temp napsal:

Právě oznámili, že bude letatelna Dakota/Li-2. Už mají i nějaké screeny modelu kokpitu. Bude to "colector" do BON.

Takže jsem si koupil Dakotu jako AI v rámci BON. Teď ji chtějí udělat řiditelnou jako sběratelský kus a chtějí dalších 25 babek, sorráč, aktuálně 20 babek ....
S tímhle přístupem se za chvíli pokusí přeprodat i Mitchell, tipuju tak za 40 babek.
Kam ten kapitalismus spěje. Copak jsem milionář....
Chtělo by to nějakou konkurenci...

Fuj!

Ale že by se pro ní našlo pár pěknejch československejch kabátků ...
Chjo

Upravil/a ringlett dne 26-05-2021 18:16

310_cibule
Víš, kolik dneska stojí dakota? ; )

ringlett
310_cibule napsal:

Víš, kolik dneska stojí dakota? ; )

Za tuhle chtějí 275 tisíc babek, což mi přijde daleko realističtější cena než v Ilu Úsměv

[img]https://static.wixstatic.com/media/48b427_267776e998fd4dc0bfa262e2ffe34e8c~mv2.jpg[/img] is not a valid Image.

https://www.histo...uglas-c-47

to je 5,7 milionu za 8300 kg hliníku vs. 420 kč za pár bitů Úsměv
Kurnik já si místo bytu koupím Dakotu ...

Jsou i levnější:
https://www.contr...s/aircraft
Upravil/a ringlett dne 26-05-2021 18:43

310_cibule
Pre-ordered ; ))

P.S. A to ti to ještě prodají dvakrát. Jednou jako C-47 a podruhé jako Li-2 : )
Upravil/a 310_cibule dne 26-05-2021 18:52

311_Mart
Úplně stejně byla AI tetka v BoS a pak jako collector. Já jsem rád, že celý BoX vůbec pokračuje, protože nic lepšího na trhu pro mě není. Je to smutné, ale může být hůř.
Za rok bude Dakota za polovic a časem ještě za míň.

Doufal jsem i v Mitchella, tak snad časem.

Už se těším na výsadky na TAWku Vyděšený
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

ringlett
311_Mart napsal:

Úplně stejně byla AI tetka v BoS a pak jako collector. Já jsem rád, že celý BoX vůbec pokračuje, protože nic lepšího na trhu pro mě není. Je to smutné, ale může být hůř.
Za rok bude Dakota za polovic a časem ještě za míň.

Na tom je smutné, že v první slevě po vydání ji asi vezmu taky. Mrknutí

I když třeba Jak 9T nějak neplánuji vůbec.

Baron
Siemens-Schuckert D.IV a Snipe. Kua no konečne. Že im to ale trvalo panchartom Úsměv
Hals - und Beinbruch!

LesniHU
At si klidne jedno letadlo prodavaji petkrat, kdyz jim ho lide koupi, ale at udelaji alespon jeden dobre zpracovany zapadni bombarder.
Coz dle mych meritek neni B-25 s plechovym nosem a kulomety (jako vzdycky znovu a znovu), ale nektery z hromadne pouzivanych, ikonickych stroju zapadni fronty, a s pouzitelnou kabinou navigatora/bombometcika a dalsimi featurami, ktere odlisuji bombarder od stihacky.

311_Mart
Setkal se někdo s problémem při platbě přes Xsolla? Stalo se mi to už loni, ale rychlejší, než řešky s jejich podporou byl nákup přes Steam.
Neprošla ani platba kartou, ani PayPal.
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Hot_Dog
ringlett napsal:

Hot_Dog napsal:
se autor zamyslel

Tomu sám nevěříš :

Tak si mel, pravdu, fakt se nezamysleli... Jako Dakota dobry, ale fakt sem veril, ze k tomu udelaj tu B-25, kludne za 40USD, ale ne, kokoti ne...

Hot_Dog
A nejaky letadla pro WW1 sou uplne zbytecny, maj tam 11 kusu, dalsich 9 ve vyrobe a to pro celou WW1 temer staci... O tom prodavat C-47 a Li-2 jako dve zvlast letadla za plnou cenu ani nemluve, to at dou do prdele...

magot
LesniHU napsal:

At si klidne jedno letadlo prodavaji petkrat, kdyz jim ho lide koupi, ale at udelaji alespon jeden dobre zpracovany zapadni bombarder.
Coz dle mych meritek neni B-25 s plechovym nosem a kulomety (jako vzdycky znovu a znovu), ale nektery z hromadne pouzivanych, ikonickych stroju zapadni fronty, a s pouzitelnou kabinou navigatora/bombometcika a dalsimi featurami, ktere odlisuji bombarder od stihacky.

Mě by stačila B-25tka. Alespoň na začátek. Když už se mordujou s kokpitem C-47, tak to už se mohli mordovat s kokpitem B-25 ..
C-47 si pořídím až ji později zlevní, ale jako ta situace že spojenci nemají bombardér je hodně tristní ..

310_cibule
311_Mart napsal:

Setkal se někdo s problémem při platbě přes Xsolla? Stalo se mi to už loni, ale rychlejší, než řešky s jejich podporou byl nákup přes Steam.
Neprošla ani platba kartou, ani PayPal.

Jason psal, že to pro dnešek zastavili kvůli nějakým problémům.

magot
i.imgur.com/8yGMzsg.jpg

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,035,012 návštěv