November 24 2024 13:58:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
Kukuloo
V dobe tej prvej specky, schedt, tam bola v spitfirovy V chyba v trvani nejakeho rezimu. Mozno uz to opravili Úsměv
Letka_13/Kukulo

Timofejic
310_cibule napsal:
Ve foldru Ila jdi na data/graphics/planes/jakýkoliv letadlo/Textures...
Nebo je tu elegantnější(podle mě) možnost použít JSGME:
https://forum.il2...use-jsgme/

310_cibule
Jo, JSGME taky. Ale jiné mody nepoužívám, takže to dělám ručně: )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Timofejic
310_cibule napsal:

Jo, JSGME taky. Ale jiné mody nepoužívám, takže to dělám ručně: )
Jasný, každýho věc. Já taky nic jinýho nepoužívám, ale sem tuze línej a pohodlnej cokoliv dělat ručně a tohle to celkem řeší.

ringlett
Každopádně díky, funguje to dobře. Občas jsou tam chybičky.
Třeba P-38 má automatiku na chlazení ale tady píší manuál. Ale takové věci jsou drobnost.

Taky jsem to zeditoval ručně. Bylo to pro mě jednodušší než shánět další věci, když na online stejně nic modovat nechci.

Hoper
to by nebyl křeček, aby si nezabrblal: "by to mohli průběžně opravovat a doplňovat..."
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
To ovšem není ofiko záležitost, ale mod. A brblat na lidi, kteří to dělají ve svém volném čase a zadarmo... Smutný Mimochodem oprav to, křečku. Já to neumím.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
já vím že to není ofiko.
a taky nepíšu že brblá Hoper, ale křeček ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Tak to jóóó ; )

jirik
Nový DD - 280

Blíží se Hawker Typhoon a Fokker D.VIII. Úsměv

https://forum.il2...nt=1090564

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_2021_05/D8_01.jpg.83f6db51fc33ed870fdb29d1df180398.jpg

310_cibule
Video pobřežní dělostřelecké baterie v Atlantickém valu + spousty screenů Tieffyho z posledního developer diary. Pěkný.

https://youtu.be/...

https://forum.il2...nt=1092914

ringlett
310_cibule napsal:

Video pobřežní dělostřelecké baterie v Atlantickém valu + spousty screenů Tieffyho z posledního developer diary. Pěkný.

https://youtu.be/...

https://forum.il2...nt=1092914

Já nějak nechápu, proč bude v Normandii Ju 88C-6, když už skoro žádný nelétal a používala se řada G. (leda by počítali i s modifikací mapy a letového parku pro roky ´41 -´42, vlastně vše mají *)
Tedy jo, chápu. Prostě převezmou model Ju 88A-4, ořezají bombičky a zařízení pro střemhlavý let a přemodelují kabinu. Bác ho.

Mimochodem, myslíte, že si uvědomili, že na operace nad Normandií FAKTICKY potřebují přídavné nádrže?

* Drobné úpravy pětkového Spita (dva další motory, druhou kabinu, další dvě křídla), Hurouš může zůstat jak je, Boston jakbysmet, Tajfun bude za měsíc, německá strana je komplet. A kdo by chtěl Blenheim, Velouše nebo Venturu, takové plečky. Takové okrajovky jako Vichřice nebo jedničkový Mustang se nepočítají.

Hot_Dog
Tak je tam zminka o novym obsahu, kterej v pristim tydnu oznamej, sem zvedavej co to bude... Osobne doufam v to, ze se bude jednat o collectory WW2 letadel, kde se autor aspon hodinu zamyslel, jak vhodne doplnit soucasne (ne nutne zapadni) bojiste...

Sem zvedavej...

ringlett
Hot_Dog napsal:
se autor zamyslel

Tomu sám nevěříš Úsměv

Když budu věštit. Oznáměj Jeep, Kýbla a Gazík, taky si budeš moct vystřelit z FlaK 18. A udělají "pilotovatelné" rychlé čluny.
Jo a taky Koreu ...

saldy
Bandasky už oznámili kdysi, takže to asi nebudou.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
311_Mart
Mně by udělala radost řiditelná C-47, aby i spojenci měli k dispozici transportní a výsadkový letoun a taky by se slušelo doplnit ekvivalenty ke Kukuruzniku - Storcha a Grasshoper, to by se panečku řídila dělostřelba. No nic, zpátky na zemŠklebící se
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Ajvn
Mi chybí Jak-3.
Nasazen v menším množství už v bitvě u Kurska, naplno od jara 1944. O frantících nemluvě. Vyrobeno 4 848 ks.

magot
Mě vůbec nechybí. Spím klidně Šklebící se

311_Mart napsal:
Mně by udělala radost řiditelná C-47, aby i spojenci měli k dispozici transportní a výsadkový letoun a taky by se slušelo doplnit ekvivalenty ke Kukuruzniku - Storcha a Grasshoper, to by se panečku řídila dělostřelba. No nic, zpátky na zemŠklebící se

Mně taky, ale prej si musej vydělat na chleba a a takhle se to nedělá. Proto nejsou ve hře žádné us bombardéry.
Do budoucna očekávám jen samé nejvíc nejstíhačkovější hollywodské kusy, jejich deriváty a hlavně ... derivace těchto derivátů!
Upravil/a magot dne 23-05-2021 12:57

310_cibule
Mě by Jak-3 taky potěšil. A co teprve Gryzlova ; )

Oznáměj, že se pohnul Air Marshal Mode, tipl bych si.

1stCL_Fucida
Ajvn napsal:

Mi chybí Jak-3.
Nasazen v menším množství už v bitvě u Kurska, naplno od jara 1944. O frantících nemluvě. Vyrobeno 4 848 ks.

U Kurska Jaky-3 nebyly. Je to jen historický šum. V malém množství se objevily na jaře 1944, ve vyšších počtech v létě při operaci Bagration.
U Kurska bylo nasazeno malé množství La-5FN.

Jinak mě u Luftwaffe chybí bombardér pro druhou polovinu války. Ju 88 S, případně nějaký Do 217.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,035,143 návštěv