November 23 2024 09:48:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 1
ATA_Paul

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Máte nebo plánujete VR headset?
Tapi
magot napsal:
Takže HP po 2 měsících zasílá úplně jiný kabel, redukci mDP - DP.

To by jednoho fakt namíchlo. No doufejme, že se jedná jen o chybu servisáka, který vyřizoval reklamaci, a ne o záměrné "řešení" problému od HP...
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...

Shadowdeath
Tak to jsou dobry jelita... Ja si od doby co jsi ten problem s kabelem zminil, davam velkeho majzla, abych kablik zbytecne nenamahal, to "vyklapeni" nahoru, nepouzivam vubec... no zatim to slouzi.

Jinak kurz bitcoinu pada, ze by se bliskalo na lepsi casy? Šklebící se
https://www.novin...i-40360649
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Hot_Dog
Já taky vůbec nevykláním, provlečenej ho mám standartním způsobem dle návodu ale místo toho nacvakávacího průvlaku sem ho chytil jen izolepou blíž k levýmu uchu... Jednak tam drží napevno a nevyklá se jako v tom průvlaku, druhak mi nejde až dozadu za hlavu a pak zase zpátky doleva k PC, takže se tam láme pod menším úhlem...

Ale stejně se bojímSmutný občas se mi zachytne mezi zády a židlí, navíc jak je pogumovanej hodně měkou lepkavou gumou, tak má tendenci se zachytávat o oblečení na zádech dost samovolně (v tomhle je G1 daleko lepší...) a pak stačí rychlý pohled vlevo (dolu) a kabel drhne a natahuje seNaštvaný Do toho je sám o sobě ten kabel dost těžký a vůbec se mi nelíbí, jak visí a táhne dolu... Jako pro hraní mi to vůbec nevadí, ale prostě mám vnitřní pocit, že ho to poškozuje... ještě to musím trochu víc doladit...

@Magote, skoro si říkám, jestli to neudělali schválně, že jako neměli kabel a už jim končilo 30 dní na vyřízení, tak to jako vyřídili a když si teď budeš znova stěžovat tak to bude 2. reklamace opět s 30 denní lhůtou???Naštvaný
Upravil/a Hot_Dog dne 19-05-2021 11:43

1stCL_Chroustall
Mně už ten kabel odešel taky a to jsem s tim zacházel jak v peřince. Po 20ti telefonátech, opakuji po 20ti, jsem se konečně dostal k někomu, kde to mužu reklamovat.

Hot_Dog
A vite, kde se Vam teda poskodil? U hlavy nekde?

Tapi
Shadowdeath napsal:
Jinak kurz bitcoinu pada, ze by se bliskalo na lepsi casy? Šklebící se
https://www.novin...i-40360649

A dobře jim tak, ošklivým zlatokopům Šklebící se
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...

magot
Tak mě na HP reklamacích říkali, že se Reverb úplně zhroutil, že reklamace těch kabelů je tak obrovská, že to nestíhají vyrábět a řešit reklamace.
Jediné co zbývá je prý VR vrátit a pořídit si na novou než se kabel zase posere, případně refund a pak si prostě pořídit jiné VR od jiné firmy.
Takže dodání kabelu je v nedohlednu. A G2 možná bude hrozit zánik, případně nějaká nová wireless verze ..
Mám takový dojem že v HP nikdy neprovedli ohýbací test HDMI, protože pak by tato VR nikdy nevznikla.

Shadowdeath
No wirelless verzi bych si nechal libit :-)
ale otazka je jak pak s obrazem.. neni to tak ze Quest 2 pouziva nejakou kompresy, bohuzel ztratovou?
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

petsild
Ukažte místo kde se to láme a vymyslíme protiopatření.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

310_cibule
Kucíííí, přestaňte mě strašit. Mám strašně slabý nervy, taky by to se mnou mohlo seknout.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Fucida
Shadowdeath napsal:

No wirelless verzi bych si nechal libit :-)
ale otazka je jak pak s obrazem.. neni to tak ze Quest 2 pouziva nejakou kompresy, bohuzel ztratovou?

Těžko říct, ale obraz v G2 je přeci jen ještě o dost dál, než na Q2. Q2 k WiFi provozu potřebuje WiFi 5, což už dneska není úplně nedostupná investice. Sám doma mám WiFi 5 router za cca 3 tisíce, tak jsem si to vyzkoušel. Bylo to bezproblémové. Rozdíl v kvalitě obrazu u Q2 na kabel a na WiFi jsem nepozoroval.

Magote, nevěštil bych G2 nějakou krátkou budoucnost kvůli tomu, že je kabel (nejspíše) slabší. Je otázka, jak moc velké % lidí to trápí a doufejme, že dost vysoké, aby to trápilo i HP a kabel revidovali a ideálně dokázali snadno dodat nový. G1 měl ostatně svého času taky celkem protivné problémy. Současný problém je ten, že během pandemie je řada problémů hůře řešitelná.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Richi
Zifi napsal:

8K
7680 x 2160 .....
8 tisíc dolarů

Koruna je nahoře, dolar dole, prodávají to i kompem. Myslím, že 400k kč bude stačit.
Že bych si vzal nějakou hodinku přesčas? Šklebící se
A ad kabel. To si nejde nový kabel vyrobit?

ATA_Vasilij
magot napsal:
Mám takový dojem že v HP nikdy neprovedli ohýbací test HDMI, protože pak by tato VR nikdy nevznikla.

To není pocit. Tak se dnes dělá všechno. Nikdo nic netestuje a hlavně že se prodává....
Jak myslíte že AMD vyjebalo s uživateli? Vydali opravný update na bios, který drtivé většině uživatelů nefunguje a nikoho to nezajímá. Však za dveřmi je nová varianta a ta si zase najde své zákazníky.

byznys byznys byznys... a vy...všichni jste jen lovená zvěř. To je výsledek 30 let v nemocném tržním kapitalismu.

1stCL_Fucida
ATA_Vasilij napsal:
Jak myslíte že AMD vyjebalo s uživateli? Vydali opravný update na bios, který drtivé většině uživatelů nefunguje a nikoho to nezajímá. Však za dveřmi je nová varianta a ta si zase najde své zákazníky.

byznys byznys byznys... a vy...všichni jste jen lovená zvěř. To je výsledek 30 let v nemocném tržním kapitalismu.

V případě AMD je to spíš výsledek bytí 52 let v nemocném tržním kapitalismu ne? Úsměv Každým rokem si říkám, kdy to zapíchnou, že tohle přece není udržitelné Úsměv.

magot
petsild napsal:

Ukažte místo kde se to láme a vymyslíme protiopatření.

Celé HDMI je špatně. To je jednoduché. Není na to stavěné. Např. Q2 používá (krom wireless) i slabý USB-C kabel který pohyb zvládá.
HDMI prostě dlouhodobě opakující se pohyb nezvládá. Ten koncept byl špatně navržen. Navrhli vynikající VR s absolutně nepoužitelným propojením s PC.

Za mne je zatím tedy nejlepší/ nejbližší použitelné VR pro DCS/ BOX pouze Q2. Posečkal bych ale na Q3. Uvidíme třeba přijdou s Reverb G3, promovaní inženýři z HP Šklebící se
Upravil/a magot dne 19-05-2021 20:47

magot
1stCL_Chroustall napsal:

Mně už ten kabel odešel taky a to jsem s tim zacházel jak v peřince. Po 20ti telefonátech, opakuji po 20ti, jsem se konečně dostal k někomu, kde to můžu reklamovat.

Ano, naprostá katastrofa na druhém konci telefonu. Dnes jsem volal na 4 místa, jeden neví co dělá druhý, vůbec nemají propojené systémy aby byly schopni dohledat co se vlastně řeší.
Naprosto protichůdné informace jsem dostal ohledně toho co mám dělat s tím balíkem v kterém je úplně jiná věc než mám dostat. Jedni říkali že to mám přebrat a pak na svoje náklady jim zase zaslat zpět.
Druzí zase že to nemám přebrat. Něco jako česká pošta - zcela nekompetentní Šklebící se

1stCL_Fucida
Magote, píšeš HDMI, ale předpokládám, že mluvíš o DP, ne? Úsměv

magot
1stCL_Fucida napsal:

Magote, píšeš HDMI, ale předpokládám, že mluvíš o DP, ne? Úsměv

jo no, už jsem z toho zblblej, ten kočkopes dp-usb-c no Úsměv
Ale v podstatě ani dp ani hdmi už ze své podstaty není stavěn na nějakou větší zátěž v pohybu. Stejně tak jako předtím vga a dvi.
Nikdo předtím nepředpokládal že se bude s monitorem tancovat Šklebící se
Upravil/a magot dne 20-05-2021 04:51

310_cibule
Andrej po menší odstávce zase dodává JetSeat. Tak jsem si pro jistotu jeden objednal.

Doufám, že nějakou dobu teď nikdo nic dalšího nevymyslí (ne, houpací křeslo ani celý kokpit se koupit nechystám) Začínám žít na dluh...

https://andres-sh...haker.com/
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

petsild
Má tenhle Úsměv robertek stále podporu DCS přes usb konektor?
Několik let zpět jsem četl o nějakém podvodném obchodě, co nabízel asi podobnou podložku.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,024,345 návštěv