Finalising this fantastic module is one of our top-priorities and our goal is to have the project out of Early Access by the end of the 1st quarter. In January, we will be adding new functions for expendable countermeasures, Electronic Attack (EA), radar jamming effects, SEA and Ground Moving Target (GMT) radar modes, designated target sharing (TXDSG), the FUEL page BIT, BDU-45 and BDU-45B practice bombs. Following these items, principal items remaining include: the ATFLIR targeting pod and the AGM-88C HARM Pre-Briefed (PB) mode, AGM-84K SLAM-ER, coupled (CPL) autopilot modes. Once out of early access, Hornet support will continue with the addition of the AIM-7P, ACLS mode, WIDE ACM mode, and the Data Transfer Cartridge functions. Thereafter, we will be maintaining and polishing this module on an ongoing basis.
Upravil/a magot dne 08-05-2021 13:29
Edit:
Tak i na starý mašině bez pádu, 3 mise, ale pouze na mapě Kavkazu - A10-7850K, A88X chipset, 16GB RAM 2133 CL11; Radeon RX 590 8GB VRAM; OS Win10 20H2 (build 19042.985)
Upravil/a Aces_Wild dne 13-05-2021 00:48
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Po zaškrtnutí nastavení DCS.exe Spustit v režimu kompatibility W8, drží DCS lépe jak židovská víra.
Potvrzují ostatní uživatelé, už se vada bude lepe identifikovat.
Po zaškrtnutí nastavení DCS.exe Spustit v režimu kompatibility W8, drží DCS lépe jak židovská víra.
Potvrzují ostatní uživatelé, už se vada bude lepe identifikovat.
Vyzkouším, dík za tip. Někdy mi to pár misí vydrží a jindy je hned při druhé DCS dole. Občas je DCS dole i při druhém pokusu připojení na MP server.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.