Můžu se zeptat, kdy zhruba bude zahájena" masivní, ale opravdu masivní letáková kampaň"? Tím mám na mysl zpropagování serveru na il2sturmovik.com a třeba na původním acesovereurope.org.
Včera se na servr nahrnula hromada cizích "modrejch" a za "červenou" tvořenou převážně z našinců to bylo dost nepříjemny přečíslení. Což se další mapu ještě zhoršilo.
Můžu se zeptat, kdy zhruba bude zahájena" masivní, ale opravdu masivní letáková kampaň"?
Doporučil bych přejít zrovna k nasazení cirkusáků, alegorických vozů, pouličního divadla a možná i dobročinné koncerty
Zatím šíříme dobré jméno u naší domovské anglánské perutě. Primárně jsme zaměření na PVE, ale máme mezi sebou i dost multiplayerových dravců, z nichž někteří staré Aces ještě pamatují, a tenhle reboot by se jim mohl zamlouvat.
Můžu se zeptat, kdy zhruba bude zahájena" masivní, ale opravdu masivní letáková kampaň"? Tím mám na mysl zpropagování serveru na il2sturmovik.com a třeba na původním acesovereurope.org.
Kluci sice zatím propagaci nezahájili, ale na téma serveru už na fóru il2 fungují minimálně dvě témata
Ty vole né, to je haluz, ani se na to nedívejte, moje neschopná všehoschopná osádka tanku, ale co neni v hlavě je v pancíři, každopádně fašisté neprošli a křižovatku jsme udrželi nazdar YouTube Video
@Saldy míň vodky pro osádku příště Jinak 1:15 a 4:50 ten postupující panzer zdraví Jsem si říkal to mám nějaké štěstí, že mi vychází ten manefr. A jinak z předchozího střetnutí jestli ty nebo jiný KV mi zničilo optiku. Dorazilo 2. KV a už mě dorazily, ale stihl jsem vzít jednoho sebou. Bylo fajn vám ten postup znesdanit . Ani nevím kolik vás bylo v tanku odhaduji tak 2-4. Ze začátku za WH jsem byl jenom já a později už byli 3 Pz. Každopádně i když jsme nevyhráli, ale i tak to bylo super děkuji za akci.
P.S. Ta oblast obsazování "checkpoint" má to nějaký rádius nebo musíš u té vlajký prostě být aby si to mohl obsazovat ? Dík za odpověď. Upravil/a Leroy dne 16-04-2021 12:06
Jj dobrý to bylo, jak čekali na ožralýho slona po obou stranách lesa, aby se dostali ke střelbě do boku, málo jsem využíval periskop a skoro nic neviděl...Je tam asi 30m radius kolem vlajky, musíš tu zastavit a pár minut čekat než sjede dolu a přebarví se, pak můžeš počkat než vyjede nahoru, protože tam pak bude muset tvrdnout zase nepřítel. Na polovině cesty dolů se všem zobrazí flag blocked, nahoru zase flag unblocked. Po obsazení čekpointu se většinou naspawnuje AT dělo někde v blízkosti a vozidlo zásobování.
Tak milá komunito československá, mapy zase jedou po updatu hry, co jste hlásili je opraveno včetně flaků u kolon a pár drobností.
Odkaz na forum https://forum.il2...europe-ii/
Všechny mapy dostaly další aktualizaci. Repulse by se už měla vrátit do rotace, úprava odolnosti statiků, nové cíle v Repulse a Šeldu, lehká úprava několika cílů, přidána tanková bitva do Stalingradu, opraveny další a další chyby...
Člověk zapálí tři lodě, torpédoborec jde hned pod hladinu, tankery hoří a plují. Hra po 15 minutách uzná, že se všechny tři lodě potopily a nakonec server napíše, že jsem zničil DVA SVĚTLOMETY, tssss
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.