iRacing je momentálně za $2 na měsíc při užití promo.
základní předplatné zahrnuje 16 vozů, 22 tratí (69 variant), provoz serverů v 6 datových centrech celého světa a pořádání oficiálních závodů ve více jak 70 sériích YouTube Video
Diky za info... A ta cena plati predpokladam, jen pri koupi predplatneho na rok? -> tzn cca 20 dolaru? Jako porad dobra cena, asi, v porovnani kolik chteji standardne. Akorat mam obavu, kdyz se mne to bude libil, kolik do toho zahucim potom, dalsi roky.. + auta, trate
Kazdopadne to asi zkusim.. jako okruhy me tolik nezajimaji, ale celkem bych si tam vyzkousel ten rally cross :-) at mam porovnani s Dirt Rally 2.0
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Když to uděláš pořádně, tak mi navíc pošlou vývojáři 10 iRacing kreditů. Za ty bych mohl ve Frankfurtu hostovat 20 závodů po 1 hodině.
Rozhodně to není drahé ani pokud jde o dlouhodobé předplatné při obnovování. Při dvouletém a s využitím black friday (listopad) to vychází na pohodových 162 CZK/měsíc s DPH https://www.iracers.cz/navody/efektivni-vyuziti-slev
Na auta pozor, není jich třeba mít moc. Člověk to neojezdí, na rozdíl od tratí.
Je to levné spíše pro fanouška nascar/ indycar, ale mám obavu že to tady dost lidí nedocení páč k tomu nemají žádný vztah.
Ty okruhy jsou na tom právě to nejlepší imho.
Nahodou ta road cesta je taky super .... hodne srandy jsem zazil na Mazda MX5 cupu . nicmene si clovek priplati pak za tratě, ja moentalne jezdim všechny openwheely (teda ty který mě dovoluje licence) a stojí to za to
Stejný obsah s rozdílnou cenou, prosím vysvětlit děkuji.
12 měsíců za $20.22 ($1.9/měsíc)
základní předplatné zahrnuje 16 vozů, 22 tratí (69 variant), provoz serverů v 6 datových centrech celého světa a pořádání oficiálních závodů ve více jak 70 sériích
PROMO CODE: PR-2022NEXTGEN
12 měsíců za $66.00 ($5.50/měsíc)
základní předplatné zahrnuje 16 vozů, 22 tratí (69 variant), provoz serverů v 6 datových centrech celého světa a pořádání oficiálních závodů ve více jak 70 sériích
PROMO CODE: PRNEWPUBLIC2112
Běžná cena za 12 měsíc bez slev: $110
Asi to nikoho zajímat nebude, ale kdyby přece, do 22.8.2022 lze pořídit nové předplatné na 2 roky jen za $2,5/měsíc s DPH https://www.iracing.com/membership/
Pokud to někomu, koho by to zajímalo, zatajíte, tak nebudete pěkný kamarádi.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.