Prosím o pomoc. Při každém spouštění DCS vyžaduje sériová čísla modulů. Na stránkách DCS čísla jsou, ale né všechna. Bez ser. čísel se moduly nespouštějí. Doposud se načítali automaticky. Nechápu co se změnilo. Možná jsem něco přehlédl. V programu ani nastavení jsem se nehrabal.
Jakou máte verzi DCS:World? Nové verze mají novou DRM, která je již bezkíčová. Jaké moduly se tam ukazují? Jen ty, které byly nakoupeny nebo i nějaké další? Instaloval jste nějaké neoficiální modifikace? Mody nainstalované do špatné složky způsobuji takové a podobné chyby.
Upravil/a AJaromir dne 30-03-2021 21:02
Děkuji všem za příspěvky a rady. Problém je vyřešen. Pro mne ten nejméně pravděpodobný problém. Jak napsal Aces_Wild - zimní čas na Windowsech. Fakt nechápu, proč toto ovlivňuje spuštění modulů?
Děkuji všem za příspěvky a rady. Problém je vyřešen. Pro mne ten nejméně pravděpodobný problém. Jak napsal Aces_Wild - zimní čas na Windowsech. Fakt nechápu, proč toto ovlivňuje spuštění modulů?
Děkuji Aces_Wilde.
S pozdravem Jarin
Protože komunikace se serverem funguje přes SSL/TLS protokol, který používá časově závislé šifrování. Pokud je časová odchylka vyšší, jak 10 minut, tak se se serverem nespojí. Stejně tak to dělají i webové stránky s SSL/TLS. Když je špatně nastavený čas, webová stránka se nezobrazí.
Divím se, že se nezobrazila chyba, kód 500.
jj teď to přesně řeším v jobu. Vysvětloval jsem arabům, že pokud se posune čas, tak si všichni vzpomenou na strojvůdce ale zapomenou to ošetřit v rámci expirace tokenů, tls a podobných chujovin.
a ještě se ptali kdo je to strojvůdce, tak jsem jim řekl velký Muftí ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.