November 24 2024 05:10:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Máte nebo plánujete VR headset?
310_cibule
To se mi stává nemlich tak. A VR se například chytila až ve třetím DP portu na GF. Přitom zbylé dva jsou funkční, mám v nich monitory.

Nerozumím. Ale miluju to ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
alfik napsal:

Ne, to se mi nestává. Ale napíšu sem něco jiného (a docela pro zasmání).
Tak 1x za 1/4 roku mi po zapnutí PC nejde klávesnice. Obv. po nějaké větší aktualizaci Widlí.
Řešení:
Musím zalézt pod stůl a přeházet ty periferie co jsou připojeny via USB. To je vše. Prostě Win klasika - vystup, a zase nastup. A auto třeba chytne Šklebící se

páč nenaběhne/ selže usb driver při startu pc - since 1995 - windows 95, za posledních 25 let jsme se dál nedostali Šklebící se

1stCL_Chroustall
Vyřešeno, strčil sem to do předního USB a jede to... Šklebící se

1stCL_Fucida
alfik napsal:

Tak 1x za 1/4 roku mi po zapnutí PC nejde klávesnice. Obv. po nějaké větší aktualizaci Widlí.
Řešení:
Musím zalézt pod stůl a přeházet ty periferie co jsou připojeny via USB. To je vše. Prostě Win klasika - vystup, a zase nastup. A auto třeba chytne Šklebící se

Alfíku, to ale výhledem k tvým proporcím a ne úplně vydařenému letitému přistání na krovky musí být celkem vtipná podívaná, ne? :-)
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_cibule
Včera jsem poprvé vlezl s VR do DCS (moje PC ho stíhá jen tak tak i bez VR, takže je tak trochu na okraji mého zájmu). Nejdřív se 4 (slovy čtyři) hodiny stahovala aktualizace, pak se dlouhé minuty načítala hra. Když naběhla, ocitl jsem se zhruba metr plus nad kokpitem, s nabídkou menu kdesi dole u kotníků (prakticky kvůli této poloze menu nečitelné, natož nastavitelné).

Any help?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
Zmáčkni číslo 5 na numerické klávesnici.
Jinak DCS mi ve VR běhá lépe než BOX.
Ověř si že máš v nastavení zvolenu volbu nastavení grafiky "VR" a mělo by ti to běhat taky celkem dobře si myslím ..

310_cibule
Díky. otestuju. Nastavení VR mám. Prakticky všechno mi automaticky sjelo na Low ; )

alfik
1stCL_Fucida napsal:

alfik napsal:

Řešení:

Alfíku, to ale výhledem k tvým proporcím a ne úplně vydařenému letitému přistání na krovky musí být celkem vtipná podívaná, ne? :-)

No... tak nějak Vyděšený
Nevěřil bys, na jaká zvířata a sociální postavení si vzpomenu a vyjmenuju je Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Richi
Když jsem měl stále zapojený joy, tak mi to jednou za čas provedlo tu věc, že Il2 se při nahrávání zaseklo na asi 80% a ...... nic.
Měl jsem i problém se z toho dostat, často tvrdý restart.
A přišel jsem na to, že to dělá joy. Zapojený v usb, ale nebyl v zažízeních a komp z toho měl nějaké dilema.
A stačilo jen mrknout do zařízení, jestli tam je joy, případně vyndat/zandat a problém vyřešen. Úsměv

magot
Dnes mi naspali z HP support že kabel přijde 1.6. tzn - ten článek nekecal. Byl přesný. Týden zhruba trvá založení ticketu, další týden test s HP techniiikem /iii -aby nebyla teniska/ (tento krok jsem mohl přeskočit díky Cibulemu) - pak následuje objednání a schválení objednávky a určená termínu.
Suma sumárum 10 týdnů bez brejlí, tak si dávejte na ten kabel bacha Šklebící se

petsild
Objednal jsi rovnou dva káble?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

magot
jo Šklebící se
Pak by mi G2 mohla fungovat až neuvěřitelných 6 týdnů. Kabel per 3 týdny Pff

Jinak doufám že už designují G3 bez kabelu, 5/6 Ghz wifiny zvládají 4K přenos obrazu s minimální latencí ..

1stCL_Ricrd
https://britishminers.com/product-category/gpus-video-graphics-cards/
nejsou to nahodou podvodnici?

magot
jsou to unterwassermani psali na redditu

Jinak testoval jsem dvě různé G2 a jsou úplně stejné. Co se týče poměru velikostí scény, optika atd ..
Jo a z nějakého důvodu se mi z jiné G2 ovladače spárují ale nepřipojí. Nevím jestli to tak je všude, ale to je možná ten důvod proč se neprodávají samostatně.

Shadowdeath
Jj, asi to budou podvodnici. Ale stranky maji hezke :-)

Pri zvoleni platby kreditkou, se neotevre platebni brana, ale mas zadat informace primo na jejich stranku, coz je krajne podezrele, tak snad ste to nikdo neudelal :-)
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

1stCL_Ricrd
myslel jsem si to :( diky

magot
Kdyby chtěl někdo předčasně infarkt v G2 Šklebící se
YouTube Video

Baron
No... Ja som skoro zinfarktoval pri monitore, VR by som sa asi neodvážil. Zamračený Jedna z mála hier, ktoré som nedohral aj keď je to dobra hra.
Hals - und Beinbruch!

magot
Jsem na tom stejně, monitor úplně stačil Šklebící se

magot
7:19 jó RTX2ti je na DCS ve VR kus zlata Šklebící se
YouTube Video

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,032,050 návštěv