Přijde mi, že ED nemá vizi na delší čas dopředu, že tápou a nejsou si jistí kudy jít dál (ETO, PTO, BOB ). Mě docela ta roztříštěnost jejich vizí vadí. Osobně bych dal přednost tomu, aby něco dotáhli do konce. Aby v tom nebyla jen taková živelně tvořená směs jednolivých strojů, ale aby to mělo koncepci zacílenou i na game-play a nejen na věrnost předloze...
Možná to bude tím, že jim výkonové nuance u strojů, které jsou existenčně třebas jen o půl roku či rok vůči sobě uniká, resp. nepřikládají tomu důležitost. Nick Grey je v reálu zvyklý warbirda proletět na opatrný výkon a to mu stačí ke štěstí. Myšlenka boje na hraně letové obálky je mu pravděpodobně více vzdálená než je zdrávo.
Mám takový sen: třeba se jednou najde nějaký dolarový multimilionář, co se nadchne pro DCS WWII, a protože může, rozhodne se to popohnat dopředu tučnou fiunanční dotací. ED zdvojnásobí WWII team a vývoj modulů i jádra simu půjde dopředu dvakrát rychleji. No nic, nechal jsem se při pátku unést
Upravil/a Tapi dne 19-03-2021 13:15
FWAF = "Fly With A Friend" - historicky relevantní mise
Jsou to defaultní mise v DCS WWII, které jdou létat jako coop proti AI. Návod, jak na to, je v přiloženém videu od cca 3:30. Bylo by zajímavé to někdy vyzkoušet...
Dobrá zpráva: Chroustall založil discord Svět Virtuálních Křídel pro létání na DCS WWII https://discord.g...
Takže společné polety by bylo nejlépe zde
Upravil/a Tapi dne 21-03-2021 11:07
A v dnešním DD info, že se 2.7 kvůli testování posouvá na 7.4. takže až po velikonocích, škoda... Ale zas to třebas vyjde s méně chybama, když to tak fest testují
Podle podcastu - rozhovor s 9L - se Mossie opozdí,možná bude až po Hindu, protože Nick Grey nebyl spokojen s 3D modelem exteriéru, tak nařídil, aby byl 3D model skartován a proto museli v ED začít s tvorbou 3D modelu od začátku.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.