November 24 2024 00:26:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Máte nebo plánujete VR headset?
1stCL_Fucida
Tak i ty jsi vítěz! Úsměv

Já si to na něm (tedy myšleno na Nordschleife) virtuálně vůbec neužívám, ale moc rád bych si tam jednou zajel v reálu Úsměv. Nevím ale, co by na to řekla má drahá polovička - kdybych tam někde náš Gressdeutschlandefamilienauto opřel o zeď Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

petsild
Ani nevíš Úsměv jak se mi ulevilo, já tušil že top tabulka Úsměv jezdců určitě kecá...
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Shadowdeath
1stCL_Fucida napsal:
Já si to na něm (tedy myšleno na Nordschleife) virtuálně vůbec neužívám, ale moc rád bych si tam jednou zajel v reálu Úsměv. Nevím ale, co by na to řekla má drahá polovička - kdybych tam někde náš Gressdeutschlandefamilienauto opřel o zeď Šklebící se

Me by tam v realu nedostali.. Cert vem moji karu, ale nechtel bych platit ten ucet za svodidla pripadne jina rozbita auta :-)
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

1stCL_Fucida
Shadowdeath napsal:
takze jsem asi jen o minutu a pul pomalejsi nez Sabine Schmitz s Tranzitem Šklebící se

Tak jsem se právě dočetl, že před třemi dny podlehla rakovině Smutný. Smutné Smutný.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Chroustall
Jako ten iracing je drahej, ale fakt to stojí za to Šklebící se ja kupuju jednou licenci na rok a to tam máš 50% slevu. ale treba ten FFB tam mají brutální.. i na slabe G29 kterou jsem měl než sem koupit fanatec tak mi to skoro urvalo ruce pri crashi

magot
cukrová hora připravuje OCQ3 a 4. Prej až 120 Hz o rozlišení se zatím "preventivně" nezmiňuje ..
https://www.tomsg...in%202023.

Shadowdeath
1stCL_Fucida napsal:

Shadowdeath napsal:
takze jsem asi jen o minutu a pul pomalejsi nez Sabine Schmitz s Tranzitem Šklebící se

Tak jsem se právě dočetl, že před třemi dny podlehla rakovině Smutný. Smutné Smutný.

Tak to jsem take nevedel.. Smutna zprava Smutný Jn, jak je to o tom vlkovi..
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Hot_Dog
Sem provedl takový myšlenkový pochod a dospěl sem k názoru, že bohužel i naštěstí zároveň nemá cenu v blízký době uvažovat o tom, že by nějaký headset mohl bejt nějak výrazně lepší, co se obrazu týče, než G2, a to si myslím, že v řádu několika let minimálně... Pokud by měl být takový headset lepší, musel by nabízet větší rozlišení nebo aspoň těch 120Hz a oboje by zvýšilo nároky na GPU na neúnosnou mez.

Už teď je na tom v BoX G2 tak, že jí brzdí i RTX3090 a troufnu si říct, že jí bude částečně brzdit i budoucí RTX4090, tzn. když teď koupím G2, nebude to tak, že bych na tom za rok mohl být líp, kdybych počkal. Nebudu, G2 bude stále aktuální, dokud na ní BoX nepoběží aspoň řekněme v rozlišení 2800x2800x2 stabilně na 90fps na plný detaily a to tady ještě nějakou chvilku nebude... Prostě v současný době ještě nejsme schopni využít plný potenciál G2, a dokud toho nebudeme schopni, nemá cenu zlepšovat moc Headsety... Samozřejmě k drobným zlepšením jiným typem displeje, čoček a podobně může dojít, ale to budou už nuance...

A ano, obhajuju si tímhle pravděpodobný pozdější nákup G2Šklebící se
Upravil/a Hot_Dog dne 17-03-2021 16:51

310_cibule
Tak to neprodlužuj, Hot_Dogu ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
Pokud k tomu je už nějaká výkonější GPU (RTX2ti/RTX3 či 68/6900XT), myslím že už to je celkem použitelné.
Dá se to odladit na plynulý obraz a ne že ne Šklebící se

1stCL_Chroustall
Magote, máš problém v dcs se "shimeringem" textur (zejména na zemi -> budovy, lest atd...) v DCS? Já jen jestli narážím na kapacitu rtx 3070 nebo to dělá i tobě na podstatně lepší grafice.

Hot_Dog
magot napsal:

Pokud k tomu je už nějaká výkonější GPU (RTX2ti/RTX3 či 68/6900XT), myslím že už to je celkem použitelné.
Dá se to odladit na plynulý obraz a ne že ne Šklebící se

To dozajista ano, můj point byl ale myšlen tak, že kdybys měl ještě lepší grafiku, dejme tomu tu teoretickou RTX4090, tak si obraz zase výrazně vylepšíš bez toho, abys kupoval novej headset...

Tapi
Hot_Dog napsal:

Sem provedl takový myšlenkový pochod a dospěl sem k názoru, že bohužel i naštěstí zároveň nemá cenu v blízký době uvažovat o tom, že by nějaký headset mohl bejt nějak výrazně lepší, co se obrazu týče, než G2, a to si myslím, že v řádu několika let minimálně... Pokud by měl být takový headset lepší, musel by nabízet větší rozlišení nebo aspoň těch 120Hz a oboje by zvýšilo nároky na GPU na neúnosnou mez.

Už teď je na tom v BoX G2 tak, že jí brzdí i RTX3090 a troufnu si říct, že jí bude částečně brzdit i budoucí RTX4090, tzn. když teď koupím G2, nebude to tak, že bych na tom za rok mohl být líp, kdybych počkal. Nebudu, G2 bude stále aktuální, dokud na ní BoX nepoběží aspoň řekněme v rozlišení 2800x2800x2 stabilně na 90fps na plný detaily a to tady ještě nějakou chvilku nebude... Prostě v současný době ještě nejsme schopni využít plný potenciál G2, a dokud toho nebudeme schopni, nemá cenu zlepšovat moc Headsety... Samozřejmě k drobným zlepšením jiným typem displeje, čoček a podobně může dojít, ale to budou už nuance...

A ano, obhajuju si tímhle pravděpodobný pozdější nákup G2Šklebící se

Jo, přesně stejný myšlenkový závěr mne vedl k objednávce G2 Šklebící se Mrknutí
P.S. A to přemýšlím spíše v kategorii DCS než BOX (který je na tom z pohledu HW nároků mnohem hůře)
P.P.S Lepší grafiky v dalších letech a/nebo optimalizace simů by nám pak postupně mohli pomoci dovolit vyšší SS a tím o něco lepší obraz na stále stejném headsetu
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...

magot
1stCL_Chroustall napsal:

Magote, máš problém v dcs se "shimeringem" textur (zejména na zemi -> budovy, lest atd...) v DCS? Já jen jestli narážím na kapacitu rtx 3070 nebo to dělá i tobě na podstatně lepší grafice.

Ne, u mne dobrý. Jak v tom základním přednastavení VR tak i v custom s vyššími detaily a hi-res texturami.
Jaký máš ten upscaling v SteamVR? Jestli ta reprojekce nebude nějak de-synchronizována ..
Btw nepočítám že bude nějaký velký rozdíl mezi 3070 a 3090, možná jen u té paměti ..

1stCL_Chroustall
Hele, ted zkousim 100% při PD 0,9-1 a funguje to pekně

magot
Jj, počítám že to nastavení SteamVR upscaling na těch 67% bude mít nějaké "limitace".

magot
Tak jsem optimalizoval nastavení BOXka v G2 a v této konfiguraci mě to běží stabilně 60FPS při letu těsně nad střechama Antverp na serveru.
Ještě mě trochu štve poblikávávání slunce mezi mraky při určitém úhlu, který při nastavení všeho na max je ok.
i.imgur.com/AyACmSy.jpg

Jinak v SP misích bývá v jakémkoliv nastavení zhruba vždy o 30 FPS víc než na serveru.

možná to půjde našroubovat i na starého šturma .. a vo tom to celý je Šklebící se
YouTube Video

Upravil/a magot dne 18-03-2021 00:29

Shadowdeath
Jak jsem zkousel Assetto Corsa, tak jsem nastaveni nasel moznost "camera lock to horizont" => obraz se tolik netrese :-)
No a tohle nastaveni ma i VR mod pro RBR, sice jsem si tohoto nastaveni vsimnul uz drive, ale nejak mu nevenoval pozornost.. kazdopadne s tim je to uplne o necem jinem :-)

Porovnani s a bez, treba tady:
YouTube Video

1stCL_Ricrd
nemate někdo čarodějnou zařikavačku aby to zkusil zamumlat a najednou bac a rtx 3080 nabo rx 6800xt budou za normalni cenu v kramechÚsměv
p.s:mluvi ze mě zoufalstviÚsměv

magot
tady, ale chce to asi rychle reagovat + čokololádu Šklebící se Pokud to tedy není unterwasserman ..
https://pc.bazos....no-173.php

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,161 návštěv