prodám Trackir 5. rok starý, naprosto v pořádku, ale přešel jsem na VR brýle, takže pro mě zbytečný.
cena 4000 + poštovné
kontakt:
m.prdul@volny.cz
605756207
lokalita: karlovarsko
Jako fakt dokážete odlétat speciálku s VR (ty ne, Fuči, tebe už jsem se ptal ; ) ?Třeba pracovat s mapou? Měnit delší trasu, pokud je třeba? Mít namapované úplně všechny povely na periferiích (mám jich pět, i když pedály se nedají počítat, a stejně se tam úplně všechno nevejde. Zejména při létání v bombrech, což je můj případ)?
No, nevím, nevím, jestli děláš dobře, Jaromíre.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Pro WWII stroje na Hotas Warthog v DCS ano. V DCS si můžeš do nákoleníku vložit kolik chceš map a listovat si jimi a VR z hlavy nemusíš sundat.
Krom toho v DCS si krásně klikám myší po kokpit, takže mám vše dostupné. Včetně rádia.
V BOX asi taky půjde vše namapovat. Nevím jak nákoleník. Pro modernu např. F-16 či F-18 jsem zvyknut mít klávesnici a tam to už je problém. F-14 ale ve VR poberu snadněji.
Zrovna jsem dnes koukal na MFD Cougar rámečky, jestli je budu ještě potřebovat
Papírová mapa je holt papírová mapa. Má atmošku, ne, že ne : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Mám joy, dvě plynovky a pak pár věcí na numerické klávesnici, kterou nahmatám i poslepu. Vytištěná papírová mapa a poznámky přilepené k monitoru ale už s VR kompatibilní nejsou :-(
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Mám joy, dvě plynovky a pak pár věcí na numerické klávesnici, kterou nahmatám i poslepu. Vytištěná papírová mapa a poznámky přilepené k monitoru ale už s VR kompatibilní nejsou :-(
Taky jsem u mapy Repulse na větvi, nepamatuju, že bych s mapou musel rolovat.
Na druhou stranu mapu tuším Normandie z Invaze (nebo Palby?) mám ještě někde v 9 x A4.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.