November 21 2024 22:20:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
G940 - prodám
606_vencour
WT_Peci napsal:

Jelikoz to vypada, ze to nikdo nechce, prosim o smazani vlakna, at to tu nezapleveluji.
Diky.

Soukromé zprávy: příjemce WT_Peci, odesláno: 22.02.21 ...

Joe Hallenbeck
jako vzal bych jej, ale nejsem si jistý, že ho rozchodím pod W10 stejně jako tu G940 co mám doma...
313_FlyBoy
RY-C

606_vencour
Joe Hallenbeck napsal:

jako vzal bych jej, ale nejsem si jistý, že ho rozchodím pod W10 stejně jako tu G940 co mám doma...

Už jsem posílal PM a nedostal odpověď. Podle všeho by to teď muselo zřejmě být poštou.

Krom toho u nás ve fóru máme návod na obsloužení ochrany/funkčnosti plynovky, čili bych se toho nebál.

Tu funkčnost ve Win10 ještě ověřim, při instalaci z cd jsou vidět trimry, lze jima štelovat, to by snad mělo stačit pro potvrzení/vyvrácení možnosti provozu na Win10.

(A hodilo by se, pokud něco prodávám, nechat na sebe kontakt i dát vědět, že tu skoro týden nebudu a ani reagovat na signály.)
Upravil/a 606_vencour dne 28-02-2021 13:11

WT_Peci
606_vencour napsal:

Joe Hallenbeck napsal:

Už jsem posílal PM a nedostal odpověď. Podle všeho by to teď muselo zřejmě být poštou.

Krom toho u nás ve fóru máme návod na obsloužení ochrany/funkčnosti plynovky, čili bych se toho nebál.

Tu funkčnost ve Win10 ještě ověřim, při instalaci z cd jsou vidět trimry, lze jima štelovat, to by snad mělo stačit pro potvrzení/vyvrácení možnosti provozu na Win10.

(A hodilo by se, pokud něco prodávám, nechat na sebe kontakt i dát vědět, že tu skoro týden nebudu a ani reagovat na signály.)

Ideální by bylo, kdyby se dalo spolehnout na to, že mi chodí upozornění na zprávy.
Ideální by taky bylo, kdyby jste se ve vlákně nevykecávali o blbostech, ale protože se znáte, řešiili si je bokem.
Ideální by taky bylo, kdyby, když už napíšete zprávu, napsali do tohohle vlákna něco jako sz.

Ideálních by byla spousta věcí, ale svět není ideální smiř se s tím.

606_Temp
Otevřel si hospodu, ale chodili mu tam lidi....
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
WT_Peci
606_Temp napsal:

Otevřel si hospodu, ale chodili mu tam lidi....

nepičuj, jo? Šklebící se

Pokud ti přijde normální, že pod inzerátem se ti rozjede debata o nastavení a nedoporučování koupě, tak OK, klidně pičuj dál...

Chtěl bych se omluvit těm třem, co mi v týdnu napsali, + tomu jednomu, co se ozval dneska. Ano, nesedím tu denně. Postupně se \vám ozvu, zda Váš zájem trvá.

WT_Peci
Prodano.
Diky vsem zucastnenym a omlouvam se vsem, na ktere se nedostalo.

Joe Hallenbeck
V pohode Peci. ;-)
313_FlyBoy
RY-C

606_vencour
Za mne ok. Aspoň mne to přiměje brzo preventivně ošetřit kabel na plynovce, než bych ho musel řešit jako vadný. Když už jsem se díval do postřehů.

310_Snakes
Joe Hallenbeck napsal:

Mám k 940 dotaz. Kdo jí rozjel pod Win10? Nikde nemůžu sehnat ovladače na Win10 a bohužel jsem musel ze sedmiček upgradovat s novým hardwarem na W10.

Před pár dny jsem instaloval Win 10 a G940 funguje, ale má to háček ... (psal jsem ti PM)

AJaromir napsal:

Odkaz ke stažení ovladače: (poslední a zároveň asi i jediný je z 30.března 2010, kompatibilní s W10)
https://support.l...ystem-G940

... Jaromírův odkaz míří na stažení "Logitech gaming software", neboli ovladač plus prográmek na nastavování všeho možného na G940 v 32bit verzi. Konkrétně soubor "lgs510.exe". Ten ale pod Win10 x64 nefunguje. Taky jsem byl v koncích, ale pak mi známý poradil stáhnout soubor "lgs510_x64.exe" a voilá ... všechno funguje jak má Úsměv Stačilo importovat profily ze starého PC a nastavit pár věcí.
Nechal jsem ten soubor najít Googlem a najde toho mraky. Já to myslím stáhnul odtud:
https://drivers.s...-x64.shtml
www.311raf.com/images/signature/sigsmall_Snakes.jpg

AJaromir
Tyjo, divné. Mně se automaticky stahuje x64. Možná to je prohlížečem. Jdu přes chrome.

Joe Hallenbeck
No mě ta instalace docela zlobí pod Win10 Pro 64bit. Nenainstaluje se mi ani programovaci software pro X52PRO to jejich SSD...
Jedine, kde se mi podarilo vse nainstalovat i se softwarem jsou Saitek Pro Pedals, tam sla instalace i e softikem, ktery funguje. U G940 a X52 Pro se mi proste programovaci software nenainstaloval pod Win10 64bit Pro. A to ani kdyz jsem u G940 spustil lgs510_x64.exe... To bude nejaka krpa ve Widlich 10.... Instalace jakoby probehne, ale programovaci software neni pod Win nainstalovany...

Nejradeji bych si udelal dual boot na Win7, problem ale je ten, ze mam novou zakladovku a procesor a tim padem jsou Win7 nepodporovane a nerozjedu je...
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 03-03-2021 23:02
313_FlyBoy
RY-C

310_Snakes
AJaromir napsal:

Tyjo, divné. Mně se automaticky stahuje x64. Možná to je prohlížečem. Jdu přes chrome.

Haha .. no jo, je to tam. Teda na stránce z toho tvého odkazu se mi nabízí jen ta32bit verze. Musím dát "zobrazit všechny stažitelné soubory", pak vybrat "Win 10" a pak už se mi ukáže i ta 64bit verze...
www.311raf.com/images/signature/sigsmall_Snakes.jpg

Joe Hallenbeck
Když instaluju lgs510_x64.exe tak se mi v prubehu instalace otevre okno s Instalacni sluzbou MSWindows... Jen si nepamatuju, jestli to tak bylo i u sedmiček, nebo je to nějaký problém Win10. Nevíte?
i.imgur.com/EukBwMK.png
313_FlyBoy
RY-C

Joe Hallenbeck
Tak vyřešeno. Musel jsem nahodit ovladače ručně, a sice vytahnout ze slozky temp rozpakovanou instalačku jak na X52PRo tak pro G940. Z ni doinstalovat rucne prislusne ovladace a nasledne uz sel nahodit i software pro oba systemy... Opět ale instalovaný manuálne, tzn. najít příslušný spouštěcí soubor pro software...

Za mě říkám, zlatý sedmičky! W10 jsou fakt patent rozkop! Naštvaný
313_FlyBoy
RY-C

MatyDry
Když už jsme u 940, minulý týden jsem chtěp polétat UH-1 a najednou koukám nejde vytrimovat. Pokaždé když uvolním tlačítko trimu joy skočí do neutrálu. Mám tenhle problém jen já, nebo proběhla nějaká aktualizace? Víte někdo co jsem podělal?

Aces_Wild
Joe Hallenbeck napsal:

Tak vyřešeno. Musel jsem nahodit ovladače ručně, a sice vytahnout ze slozky temp rozpakovanou instalačku jak na X52PRo tak pro G940. Z ni doinstalovat rucne prislusne ovladace a nasledne uz sel nahodit i software pro oba systemy... Opět ale instalovaný manuálne, tzn. najít příslušný spouštěcí soubor pro software...

Za mě říkám, zlatý sedmičky! W10 jsou fakt patent rozkop! :@

To je jasná chyba Microsoftu, že se výrobce HW neobtěžuje aktualizovat software pro aktuální verzi operačního systému.

MatyDry napsal:

Když už jsme u 940, minulý týden jsem chtěp polétat UH-1 a najednou koukám nejde vytrimovat. Pokaždé když uvolním tlačítko trimu joy skočí do neutrálu. Mám tenhle problém jen já, nebo proběhla nějaká aktualizace? Víte někdo co jsem podělal?

Mrkni se v DCS do záložky "Speciální" > "UH-1H" jak máš nastavený "Režim trimů".

MatyDry
Tak asi vyřešeno, měl jsem nastaveny osy podle Chucka (Sytost a zakřivení) a s tím se podle mě joy nepopral, jakmile jsem dal osy lineární začalo to chodit tak jak by mělo. Alespoň podle mě, má někdo podobnou zkušenost?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,810 návštěv