Jestli se nepletu tak Fučida vtehdá koupil "ten" Gladiátor s vačkama. Myslím , že na něj psal i recenzi. ( kde by se dala sehnat?).
Mám dojem, že vtehdá Clone napsal, že je to sice krásné, ale drahé a v žertu napsal, že počká až to poláci obšlahnou. Neboď Gladiátor bez veček je obšlahnutý Javelin. Ja jsem to očekával vážně, však nestalo se. Takže prodává se ještě Gladiator s vačkama? Nějak to na VKB nemůžu najít. Ale ja většinou nic nenajdu. Pokud jo možná bych do toho šel. Záleží za kolik. On totiž ten Virpil je pekelně drahý. 5 táců baze a 5 táců grip (ten s tvistem a "dvojitou spouští".
Uff...on se k tomu dal použít snad jakejkoliv ten starší "Logitech Gaming Software". Bylo to univerzální pro volanty, kniply...a všechno možný. Ale taky už jsem to nějaký čas neviděl. Tohle je sám o sobě v pravdě archivní kousek páky .
Jestli se nepletu, tak ten software byl důležitý jen kvůli odladění sil, které Force Feedback dává, ale co si pamatuji, tak standardně jsou zapnuté na maximum a u téhle konkrétní páky byly hodně nízké, tak nemělo moc smysl s tím laborovat. V dobách G940 jsem to používal i k programování tlačítek, ale to už jsou fakt hodně dlouhý roky zpátky. Zkusím se ještě doma podívat na disk, jestli se mi to tam někde neválí, ale spíš pochybuju.
Ahoj piloti, dorazil mi konecne Thrustmaster tflight Hotas. Zkalibrovano, instalovano, vse ok. Ale v BOS nic nefunguje, resp musim kazde tlacitko namapovat rucne, pak to funguje. Neni moznost nejakeho default nastaveni? Mapovat tlacitko po tlacitku a packu po pacce - z toho by me jeblo. Nemam na to cas ani chut.. existuje nejaky figl? Na netu jsem hledal treba profily ke stazeni ale k BOS k tomuto joy nic neni..
No, ono si každý většinou mapuje vše tak ,aby mu to vyhovovalo. Tohle hobby je pro trpělivé Holt nastavení hotasu stojí čas... P.S. Buď rád že si nekonfiguruješ DCS - na tom se nechají klidně i hodiny času, pokud máš k dispozici dostatek tlačítek
No ale pokud má někdo ochotný stejný klacík, třeba pošle svůj config jak to má namapované...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.