November 25 2024 09:41:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
Tyler Durden

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Poznej ty fotky..
LesniHU
Ringlette, udelals mi radost, protoze jsem te konecne jednou opravdu dostal :-). Zkusime jeste, co budou hadat ostatni, napovedu necham na zitra.

ringlett
LesniHU napsal:

Ringlette, udelals mi radost, protoze jsem te konecne jednou opravdu dostal :-). Zkusime jeste, co budou hadat ostatni, napovedu necham na zitra.

Tedy naběhl jsem si.
Ale jistým úchylným způsobem mě to potěšilo.

Mrknutí

BP_Shark_7
Důstojníci královského námořnictva na palubě HMS SPURIOUS MARK II - autobus přestavěný tak, aby připomínal ostrov letadlové lodi
Autobus jede po dráze nebo taxi na Royal Naval Air Station East Haven ve Carnoustie ve Skotsku.

---
Simulace přistávaní na letadlovkách ?
Upravil/a BP_Shark_7 dne 09-01-2021 19:46

LesniHU
Presne. Nastavba letadlove lodi i s kominkem a dustojniky, co se uci prerovnavat letadla ze pride na zad lodi, a take k tomu, aby se piloti zvykli na volny prostor u drahy naucili pristavat tesne vedle neceho tvrdeho :-)

Co je to za mouchu?
i.redd.it/fg3seneqsi561.jpg

ringlett
LesniHU napsal:

Presne. Nastavba letadlove lodi i s kominkem a dustojniky, co se uci prerovnavat letadla ze pride na zad lodi, a take k tomu, aby se piloti zvykli na volny prostor u drahy naucili pristavat tesne vedle neceho tvrdeho :-)

Co je to za mouchu?
i.redd.it/fg3seneqsi561.jpg

Douglas B-43 Jetmaster

Hoper
ringlett zase nezklamal, tak si dovolím své dvě švestičky :)
kdo jsou ti dva pánové, kteří se stali známějšími až delší dobu po vyfocení těchto fotek?

[img]https://i.pinimg.com/564x/a0/27/92/a02792892bd8c0828d1755dfe17ca01f.jpg[/img] is not a valid Image.

i.redd.it/wto792wh0q661.jpg
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Nějakej Japonec a Američan.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
cibule se stává výhercem prvního kola!
druhé kolo bude již obtížnější - jak se ti výše uvedení pánové jmenují?

(ed: kurňa cibule, snaž se, znáš je oba...)

ovarek.cz/hamster.gif

clone9cz
LesniHU napsal:

Vycep nevim, ale okna vepredu v kridle, kde mohli cestujici korzovat a pozorovat krajinu smerem dopredu. Take to bylo jedno z mala "blended wing body" letadel, to jest kde kridlo plynule prechazi v trup, a ktera mozna opet prijdou do mody.

Co je tohle?
[img]http://media.iwm.org.uk/iwm/mediaLib/30/media-30786/standard.jpg[/img] is not a valid Image.

To já myslel, že je to trenažér pro kněze, kterej bude dávat při startu z letadlovky kázání, aby piloti nekleli.
Vypadá to podobně - kříž, prapor.
www.nadacelubna.cz/images/phocagallery/thumbs/phoca_thumb_l_539.jpg

http://www.wwii-illusion.net
606_Druindin
všeci japonci vypadaj stejně a ještě k tomu na černobílejch starejch fotkách - ale moh by to být Saburo Sakai Úsměv
Amík nevim, asi někdo k do sním měl souboj, ale on moc soubojů s P-51 neměl, pokud vůbec nějakej.
Leda by ten amík přezbrojil Úsměv

Hoper
Sakai byl malej a ošklivej :))

ovarek.cz/hamster.gif

Timofejic
Hoper napsal:

kdo jsou ti dva pánové, kteří se stali známějšími až delší dobu po vyfocení těchto fotek?

Nevím a Robin Olds.

606_Druindin
Fšeci japonci jsou malí a škaredí Úsměv
Tak pak by to moh bejt Genda za mlada, nebo Nishizawa, nebo Akamatsu, či Sasai, nebo já fakt už nevim Šklebící se

Tyler Durden
Japonec je Toshiro Mifune jako letecký pruzkumník fotograf.

Toho Janka neznám Úsměv
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Hoper
Timofejic správně Robin Olds - já ho primárně znám z Namu ve spojení s operací Bolo a knírem

Tyler správně Toširó Mifune - pozdější hlavní představitel japonských samurajských filmů
(tajně jsem doufal, že se najde ještě nějaký další znalec japonské kinematografie :)

ed: odkazy
Upravil/a Hoper dne 12-01-2021 13:48

ovarek.cz/hamster.gif

Timofejic
Hoper napsal:

já ho primárně znám s knírem

Jó, to vypadal jako slušnej člověk. Bohužel měl pak nějakou nutkavou potřebu vypadat zas jak mamlas.

Tyler Durden
When he reported to his first interview with Air Force Chief of Staff General John P. McConnell, McConnell walked up to him, stuck a finger under his nose and said, "Take it off." Olds replied, "Yes, sir."

Nutkavá potřeba byl čtyřhvězdičkový generál. Úsměv
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Timofejic
McConnell byl debil.

magot
clone9cz napsal:
To já myslel, že je to trenažér pro kněze, kterej bude dávat při startu z letadlovky kázání, aby piloti nekleli.
Vypadá to podobně - kříž, prapor.

Zajímavá a solidní teorie. Tedy, hlavně by kázal těm kteří nevysouvají podvozek. To jsou ti největší hříšníci.
V druhé řadě, samozřejmě ti co bourají sila ..

LesniHU
Hoper napsal:
Tyler správně Toširó Mifune - pozdější hlavní představitel japonských samurajských filmů
(tajně jsem doufal, že se najde ještě nějaký další znalec japonské kinematografie Úsměv
Mifune bylo prvni jmeno, ktere mi blesklo hlavou. A taky to bylo uplne posledni a jedine japonske jmeno :-) Jen jsem vubec netusil, co delal za valky.

Odpovim podobnou hadankou, kdo to je a co montuje?
https://preview.r...8025a11743

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,893 návštěv